بهزاد پورپناه روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای پخت این همه آش نذری چند هزار کیلوگرم دوغ و چند صد کیلوگرم برنج، سبزی و حبوبات استفاده و از ظهر تا شامگاه دیروز در خیابان های شهیدان رجایی، سیاب نجفی، صادق فائزی، مهدی باکرم، مظفر مهرقربانی، ابراهیم وظیفه و سید حسین مختاری تالش توزیع شد.
وی افزود: آش نذری عصر عاشورا در تالش از قدمتی قابل توجه برخوردار است و همه ساله در این روز تعدادی آشپز نیز از شهرهای غرب گیلان برای مشارکت در پخت آن، به تالش می آیند.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تالش ادامه داد: مردم شیعه و سنی تالش در کنار یکدیگر در دهه نخست ماه محرم عزاداری کردند و در سطح شهرستان تالش، بیش از ۲۰۰ مسجد شاهد آئین های ماه محرم است و برنامه های برخی مساجد در دهه دوم این ماه نیز ادامه خواهد یافت.
وی بیان کرد: مردم خیر تالش در قالب ایستگاه های صلواتی نیز چای، شربت و نذورات خود را توزیع کردند و صدای مرثیه و نوحههای ترکی، تالشی و فارسی از ایستگاه های صلواتی همچنان به گوش می رسد.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و حدود ۴۰ درصد جمعیت آن را اهل سنت تشکیل داده است.
۷۱۰۶ / ۷۱۲۴