مدیرکل بیمه سلامت گیلان گفت: گیلان را جزء ۶ استان کشور در اجرای پروژه الکترونیک نظام سلامت است.
به گزارش ایسنا_ منطقه گیلان، علی اکبری در بازدید از خبرگزاری ایسنا که بمناسبت روز خبرنگار برگزار شد با بیان اینکه خبرنگاران می توانند این امکان را فراهم کنند تا راهکارهای مناسب را در تمام کشور اطلاع رسانی کنند گفت: ایسنا بازوی بسیار قوی برای مدیران در جهت توسعه و پیشبرد کشور است.
وی خبرنگاری را حرفه ای سخت و نیازمند علاقه دانست و افزود: در سازمان بیمه سلامت یکی از بحث های مهم تغییر نوع نگاه اجتماع به سازمان های بیمه گر است، که این رسالت را خبرنگاران و رسانه ها بر دوش می کشند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان، امانت در ارسال خبر را یکی از مهمترین رسالت های رسانه خواند و افزود: خبرنگاران صادق می توانند وحدت را در جامعه نهادینه کنند.
اکبری گفت: اگر رسانه و خبرنگاران در جامعه فعال باشند، قطعا تقابل اندیشه های مختلف در اجتماع بهتر انجام می شود و روشن شدن مطالب راحت تر صورت می پذیرد.
وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت استان استقرار بیمه سلامت الکترونیک را به عنوان یک راهبرد در نظر گرفته و در نظر دارد تا کلیه خدمات توسط مراکز ارائه خدمت به صورت الکترونیکی عرضه شود.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان با اشاره به اینکه طرح نظام ارجاع الکترونیک، نسخه نویسی الکترونیک، رسیدگی الکترونیکی اسناد و استحقاق سنجی در بیمارستان های دولتی 5 استان در حال انجام است گفت: پروژه استحقاق سنجی از اردیبهشت ۹۷ آغاز شده و امسال به طور کامل عملیاتی خواهد شد.
اکبری، گیلان را جزء ۶ استان کشور در اجرای پروژه الکترونیک نظام سلامت عنوان کرد و گفت: ثبت تمام سوابق بیمه ای و درمانی بیماران و جلوگیری از هزینه های اضافی از مهمترین اهداف این پروژه است.
وی با اشاره به اجرای پروژه نظام ارجاع الکترونیک و پزشک خانواده خاطرنشان کرد: 177 مرکز بهداشتی درمانی با 326 پزشک خانواده و 246 ماما در روستاهای گیلان مستقر شده اند تا به مردم ارائه خدمات کنند.
مدیرکل بیمه سلامت گیلان، سلامتی بیماران را از اولویت های مهم این سازمان برشمرد و گفت: برای جلوگیری از هزینه های اضافه و ارائه خدمات عادلانه بر اساس نیاز بیماران، پرونده الکترونیک اسناد بستری بیماران در استان شروع شده و از تیرماه امسال در بیمارستان های دولتی در حال اجراست.
اکبری با اشاره به برخورداری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) از دفترچه بیمه سلامت اضافه کرد: تاکنون، 26 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان در این طرح ثبت نام کرده اند که از این تعداد 16 هزار و 500 نفر با حضور در دفاتر پیشخوان نسبت به دریافت دفترچه بیمه سلامت اقدام کردند.
وی ادامه داد: مددجویانی که تاکنون برای دریافت دفترچه بیمه سلامت خود اقدام نکرده اند، باید هر چه سریعتر با حضور در دفاتر پیشخوان اقدامات لازم در این باره را انجام دهند، تا بتوانند خدمت دریافت کنند.
اکبری با تاکید بر اینکه به دنبال کم کردن خدمات نیستیم بلکه سلامتی و دسترسی عادلانه خدمات برای ما حائز اهمیت است خاطر نشان کرد: افرادی که بیمه سلامت همگانی دارند، دفترچه بیمه سلامت را بصورت رایگان دریافت می کنند.
مدیرکل بیمه سلامت استان گیلان با بیان اینکه کلیه مطالبات فروردین و اردیبهشت 98 با طرف های قرارداد پرداخت شده اعلام و افزود: 128 میلیارد تومان از مطالبات مراکز دولتی و خصوصی در سه ماهه اخیر پرداخت شده است.
وی افراد تحت تکفل بیمه سلامت را یک میلیون و 300 نفر در 5 صندوق روستاییان، سایر اقشار، صندوق کارکنان دولت، بیمه سلامت همگانی و ایرانیان معرفی و خاطرنشان کرد: براساس آخرین آمار، یک هزار و ۱۴۵ پزشک عمومی، دندانپزشک، متخصص و فوق تخصص، ۳۲۷ داروخانه، ۸۹ آزمایشگاه، ۵۸ رادیولوژی، ۸۹ فیزیوتراپی، 4 کلینیک جراحی محدود، ۴۲ درمانگاه و ۳۴ بیمارستان دولتی و خصوصی طرف های قرارداد با بیمه سلامت استان گیلان هستند.
اکبری گفت: گفت: سامانه 1666 به کیفیت سطح دسترسی بیمهشدگان با مراکز طرف قرارداد کمک خواهد کرد. در این راستا بیمهشدگان سازمان میتوانند همه روز با کارشناسان و دوشنبههای هر هفته با مدیران سازمان به طور مستقیم از طریق تماس با این سامانه صحبت کنند.
انتهای پیام