به گزارش روز شنبه ایرنا یونس رنجکش در کمیته فنی بررسی ظرفیت ها و چالش های مناطق نمونه گردشگری استان گیلان اضافه کرد : بر اساس موقعیت های شناسایی شده و مصوبات دولت ۷۱منطقه نمونه گردشگری در استان از بیش از ۱۰ سال پیش مشخص شده اند که هنوز از ظرفیت های آن در توسعه استان هیچ استفاده ای نشده است.
وی مشکلات حقوقی و مداخلات ضوابط دستگاه های اجرایی و عدم جدیت لازم در بهره برداری از این ظرفیت ها را یکی از مهمترین دلایل اجرایی نشدن طرح های گردشگری در این مناطق عنوان کرد.
رنجکش یادآورشد : باید براساس اصل شفافیت و اجرای دقیق قانون و ضوابط با هماهنگی همه دستگاه های اجرایی این ظرفیت ها بازشناسی و با اولویت بندی در یک بازه زمانی مشخص از ظرفیت های این مناطق که بیش از یک دهه از ظرفیت شناسی آنها می گذرد ، بهره مند شد.
به گفته سرپرست اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان، بهره مندی صحیح از مناطق نمونه گردشگری می تواند نقش مهمی در رشد سرمایه گذاری و توسعه اقتصادی آن داشته باشد.
در این جلسه مقرر شد ظرف یک هفته آینده با بررسی مجدد ظرفیت های این مناطق و اولویت بندی آنها در راستای چگونگی سرمایه گذاری از سوی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان نسبت به برگزاری جلسات هماهنگی با دستگاه های اجرایی مربوطه مشکلات و چالش های مربوطه بر اساس ضوابط و قوانین پیگیری شود.
۷۲۹۶/۲۰۰۷/