گزارش روابط عمومی استانداری گیلان به ایرنا حاکیست؛ مصطفی سالاری روز چهارشنبه در دیدار با اعضای هیئت مدیره کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان ، تقویت این مجموعه را یک ضرورت خواند و افزود: استفاده نظام‌مند از این مجموعه باعث می شود تا بخشی از اختلافات با گفت‌و‌گو و حکمیت حل شود.
وی با اشاره به اینکه استفاده نظام‌مند از این مجموعه باعث می‌شود تا بخشی از اختلافات در حوزه اداری با گفت‌و‌گو، میانجی‌گری و حکمیت حل شود، تصریح کرد: کانون کارشناسان هم در موضوعات قضایی بازوی کارشناسی دادگستری محسوب می شود و هم می‌تواند قبل از طرح اختلافات در مراجع قضایی نسبت به حل موضوعات بر اساس مقررات و میانجی‌گری اقدام کند.
وی با بیان اینکه بهره‌گیری از ظرفیت کانون کارشناسان رسمی دادگستری می‌تواند روند نزولی طرح دعوی در دادگستری را نیز به دنبال داشته باشد، افزود: صرفه جویی در زمان و هزینه ناشی از تشریفات دادرسی از دیگر مزایا و ظرفیت های کانون کارشناسان دادگستری است.
سالاری خاطرنشان کرد: مباحث مطرح شده اداری در محاکم قضایی با دو گرایش شکایت مردم از دستگاه ها و همچنین شکایت دستگاه های اجرایی از یکدیگر بر سر برخی مباحث ساختاری است که بخش اعظم آن با گفت وگو و ارائه راهکارهای قانونی منتج به توافقات مشترک و مصالحه خواهد شد.
وی افزایش آرامش اجتماعی و تسریع در انجام امور اداری را رویکردی مهم دانست و گفت: طی جلسات کارشناسی ساز و کاری برای استفاده موثرتر از ظرفیت کانون کارشناسان رسمی دادگستری تدوین خواهد شد.
بر اساس آمارها تا پایان سال 92 ، کانون کارشناسان رسمی دادگستری گیلان بیش از 750 نفر عضو دارد.
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.