به گزارش خبرنگار ایرنا، روزبه رحمانیان روز سه شنبه در جمع رسانه های گروهی استان با بیان اینکه اعتبارات استانی به دو نوع جاری و تملک دارایی های سرمایه ای تقسیم می شود، افزود: اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای در استان تعیین تکلیف می شود و محل هزینه کرد آن در استان است.
وی بودجه استانی گیلان در سال 97 را 778 میلیارد تومان دانست که شامل 41 طرح استانی و 29 طرح ملی می شود
تصریح کرد:975 میلیارد تومان اعتبار تملک برای گیلان اختصاص یافته است.
وی با بیان اینکه 312 میلیارد تومان اعتبار برای طرح های استانی از جمله حفظ و احیای تالاب انزلی، سد پلرود، سد لاسک و... اختصاص داده شده است، خاطرنشان کرد: 85 میلیارد تومان از محل طرح های ملی مانند راه آهن و سد شفارود نیز در اختیار استان قرار گرفته است.
معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان اعلام رقم قطعی تخصیص اعتبارات را در پایان سال مالی دانست و گفت: تاکنون 75 درصد تخصیص داشتیم که قطعا تا پایان سال بیشتر می شود.
رحمانیان با بیان اینکه 474 میلیارد تومان جهت ارائه خدمات به 24 دستگاه اجرایی تخصیص یافته است، عنوان کرد: با رشد 19 درصدی اعتبارات هزینه ای و کاهش 15 درصدی اعتبارات تملک در کل منابع ابلاغی مواجه هستیم.
شراره کاووسی سرپرست حوزه برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان به عنوان زیرمجموعه سازمان برنامه و بودجه کشور در راستای تدوین برنامه ششم 38 کمیته تخصصی متشکل از اساتید دانشگاه، کارشناسان خبره دستگاه های اجرایی و صاحب نظران امر برنامه ریزی را زیر نظر شورای برنامه ریزی توسعه استان به عنوان عالی ترین نهاد برنامه ریزی تشکیل داد، گفت: در نهایت 31 سند تحت عنوان اسناد توسعه برنامه ششم به تایید رسید.
وی با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در استان ها موظف به تدوین سند آمایش هستند، خاطرنشان کرد: تدوین سند آمایش استان گیلان را از سال گذشته آغاز کردیم و اکنون کار به اتمام رسیده و در جریان فرایند تصویب هستیم.
کاووسی ادامه داد: با توجه به وابستگی و اتکای برنامه ها به درآمدهای نفتی، در قالب شورای برنامه ریزی استان توانستیم با همکاری دستگاه ها 52 پروژه عمرانی قابل واگذاری را مشخص کنیم و تهیه گزارش 30 پروژه اولویت دار استان را در دست بررسی داریم.
وی با بیان اینکه سازمان برنامه و بودجه دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی است، یادآور شد: گیلان در حوزه ارزیابی عملکرد ستاد اقتصاد مقاومتی جزو چهار استان برتر کشور است.
وی با بیان اینکه سالانه برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی پنج هزار روستا در دستور کار است، تصریح کرد: تاکنون 261 روستا را در استان انتخاب کردیم و سند آن تا پایان سال نهایی و تدوین می شود.
سرپرست حوزه برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان متذکر شد: در راستای گفتمان سازی و نهادینه کردن فرهنگ توسعه، سلسله نشست های تخصصی توسعه را به صورت ماهانه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان برگزار می کنیم که تاکنون 42 نشست برگزار شده است.
همچنین معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز گفت: سازمان امور اداری و استخدامی برای دو دوره 96- 92و 99 -97دو برنامه جامع اصلاح نظام اداری را طراحی کرده است.
محمدرضا گلی افزود: سال جاری، شروع دوره دوم است و 10 برنامه از جمله مهندسی نقشه ، ساختار دولت، توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری، خدمات عمومی در فضای رقابتی و مدیریت سرمایه انسانی در دست اجراست.
وی بهبود در نظام ها و فناوری های مدیریتی، توسعه فرهنگ سازمانی، صیانت از حقوق شهروندان در نظام اداری، ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری، مدیریت بهره وری نظام اداری و اجرایی کشور و نظارت و ارزیابی را از دیگر برنامه های این حوزه سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان عنوان کرد.
گلی افزود: در بخش توسعه دولت الکترونیک تا پایان سال 99 باید بتوانیم تمام خدمات دستگاه های اجرایی را با توجه به شناسنامه خدمات به صورت الکترونیک ارائه دهیم.
وی همچنین از تدوین شناسنامه خدمات شهرداری های استان خبر داد و گفت: سازمان امور اداری و استخدامی براساس بندهای الف و ب مواد 81 و 82 قانون خدمات کشوری سالانه اقدام به ارزیابی دستگاه های دولتی می کند لذا برش استانی شاخص های عمومی را احصا کردیم.
گلی با اشاره به تشکیل شورای راهبری توسعه مدیریت استان، خاطرنشان کرد: 50 دستگاه اجرایی عضو این شورا هستند.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان مجموع نیروهای شاغل در 96 دستگاه اجرایی استان را 67 هزار و 987 نفر در سال جاری عنوان و بیان کرد: از این تعداد 29 هزار و 639 نفر خانم هستند.
وی اضافه کرد: از مجموع نیروی انسانی در سال 96 در استان؛ 46 هزار و 701 نفر نیروی رسمی، هفت هزار و 993 نفر نیروی پیمانی، 9 هزار و 246 نفر نیروی قرارداد کار معین و 4 هزار و 47 نفر نیروی انسانی کارگری داریم.
وحید طیفوری معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان نیز گفت: نگاه نوین به آمار به کمتر از 80 سال می رسد اما شاهد گام های مهمی در آمار کشور هستیم.
وی با اشاره به اجرای طرح های آماری مختلف در کشور و استان تصریح کرد: تلاش شده تا امارها قابلیت اطمینان داشته باشند اگرچه تا نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی با اشاره به اینکه نظام مدرن براساس ثبتی مبناست، گفت: گیلان جزو سه استان برتر در راه الکترونیکی کردن اجرای طرح های آماری و سرشماری در کشور است.
نشست خبری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان امروز( سه شنبه) با حضور جمع رسانه های گروهی استان در رشت برگزار شد.
7296 /6030
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.