به گزارش ایرنا ، فاطمه رفیعی روز پنجشنبه در کارگروه ساماندهی امور جوانان در رشت افزود: با توجه به وظایف دستگاه های متولی و اهتمام آنها برای مشاوره های قبل، حین و بعد از ازدواج هنوز به نقطه مطلوب و نتیجه مثبت در این زمینه نرسیده ایم.
وی اظهار کرد: نیاز به یکسان سازی محتوای آموزشی برای مشاوره چه قبل ، حین و بعد از ازدواج داریم.
رفیعی با اشاره به ضرورت نیاز به سامانه جامع و تولیگری بهزیستی برای بحث های مشاوره تصریح کرد: باید برای پیشگیری از موازی کاری و داشتن انسجام ، بهزیستی متولی این امر باشد و تمامی مشاوره گیرندگان و مشاوره دهندگان ثبت شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان گیلان نیز گفت: با توجه به تاکید استاندار و براساس برنامه ریزی های انجام شده در راستای تحقق اهداف دولت ، امسال 35 جلسه ساماندهی امور جوانان و 32 ستاد در شهرستان ها برگزار شده است.
مریم بخشی افزود: ستادهای ساماندهی امور جوانان در شهرستان های شفت ، فومن و رضوانشهر غیر فعال هستند و متاسفانه هنوز به جایگاهی که این ستاد باید در استان داشته باشد، نرسیده ایم .
وی با بیان اینکه تعداد خانه های جوانان استان نسبت به استان های دیگر کم است ، گفت: امسال اولین خانه جوان را بهره برداری کردیم ضمن آنکه زمینی در رشت برای احداث خانه جوانان پیش بینی شده که باید اعتباری از محل ارزش افزوده به این امر اختصاص یابد.
بخشی خاطرنشان کرد: اهتمام داریم در حوزه های اشتغال ، ازدواج و اوقات فراغت جوانان برنامه های هدفمندی را اجرا کنیم که در همین راستان آیین های بومی و سنتی درباره ازدواج طی هفته ازدواج در آستارا برگزار شد که با استقبال همراه بود.
وی برگزاری 47 کارگروه از ابتدای سال 97 تا کنون به صورت رایگان برای مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج در اداره ها و عمدتاً دانشگاه ها و مدارس را از جمله اقدامات برای ساماندهی جوانان عنوان کرد.
کارگروه ساماندهی امور جوانان امروز ( پنجشنبه) با حضور مصطفی سالاری استاندار گیلان برگزار شد.
7296/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.