به گزارش خبرنگار ایرنا، این همایش از سوی مرکز تحقیقات ترومای جاده ای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گیلان با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور اساتید و پزشکان در رشته های مختلف از جمله متخصص داخلی مغز و اعصاب ، متخصص پزشکی اجتماعی، تخصصی روانشناسی ، فیزیوتراپ، متخصص طب سالمندی، تخصصی کاردرمانی و ... برگزار شد.
300 مقاله به دبیرخانه دومین همایش ملی سالمندی با محوریت بازتوانی و تروما در استان گیلان ارسال شده بود که در مدت دو روز برگزاری این همایش 50 مقاله در زمینه های مختلف از جمله سیاست گذاری سلامت سالمندی، توانبخشی تنفسی در سالمندان، اختلالات عصبی و شناختی با تاکید بر بیماری آلزایمر، شهر مناسب سالمندان، بررسی ترومای مغزی در سالمندان، ارتزهای شکستگی در سالمندان، نقش توانبخشی شناختی در بیماران سالمند دپار افت عملکرد شناختی، سقوط در بیماران سالمند ترومایی عوامل مرتبط و پیشگیری ارائه شد.
چشم انداز پیش رو در تحقیقات سالمندی، روش های ثبت در سیستم تروما، تحریک الکترونیکی مغز tDCS تکنیک های کاربردی و فیزیوتراپی تنفسی از جمله موضوعات در برگزاری کارگاه آموزشی در این همایش عنوان شده است.
در مراسم اختتامیه این همایش در عصر امروز (جمعه) سه سخنرانی برتر و سه پوستر برگزیده معرفی شدند و 10 نفر نیز تندیس همایش دکتر حکیم زاده را دریافت کردند.
حوزه بازتوانی در سالمندی بسیار گسترده است، از دردهای مفصلی، عضلانی و اسکلتی گرفته تا نحوه مشارکت افراد سالمند در جامعه به نوعی با مقوله سالمندی مرتبط است.
محمدرضا حکیم زاده لاهیجی در لاهیجان چشم به جهان گشود، او یکی از نیکوکاران توانبخشی گیلان بود، مشهورترین اقدام دکتر حکیم زاده تاسیس آسایشگاه سالمندان و معلولان استان گیلان است.
حکیم زاده پس از سال ها تلاش در امر نیکوکاری سوم آبان 62 از دنیا رفت و در آسایشگاه سالمندان کهریزک مکان دیگری که وی تاسیس کرده بود، به خاک سپرده شد.
بر اساس سازمان بهداشت جهانی، سالمندی عبور از مرز 60 سالگی است.
استان گیلان با 2 / 13 درصد از جمعیت سالمندی، بیشترین سالمند در کشور را دارد.
7286/2007
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.