مهدی عمرانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مشاوره لازم توسط کارشناسان این مرکز به صاحبان طرح ها ارائه و از این تعداد تاکنون 10 طرح پذیرش شده است.
وی اضافه کرد: طرح های پذیرش شده هم اکنون مراحل داوری را سپری می کند و تنها یک طرح درحوزه 'آبیاری هوشمند گیاهان و باغات' موفق به کسب مجوز نهایی برای تولید انبوه محصول شده است.
عمرانی گفت: مراحل داوری پنج طرح دیگر نیز پایان یافته و در مرحله صدور مجوز برای تولید محصول قرار دارند.
وی تصریح کرد: گردشگری الکترونیک، تولید برنج مقاوم به کم آبی، سوزن های پمپ دیزل، لامپ های اودیو متری و تولید چسب پودری ایتال و بلوک بتن سبک از طرح های آماده برای صدور مجوز هستند.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور شرق گلستان همچنین گفت: این مرکز که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات و زیر مجموعه پارک علم و فناوری گلستان می باشد، به صاحبان طرح ها پس از پذیرش و رشد مقدماتی تا سقف 60 میلیون ریال و در مرحله رشد تا 330 میلیون ریال و پس از اخذ مجوز دانش بنیان و راه اندازی شرکت نیز تا سه میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد پایین پرداخت می کند.
عمرانی، ایجاد ارتباط بین دولت، صنعت و دانشگاه ها را از مهمترین اهداف راه اندازی پارک های علم و فناوری در کشور به منظور تحقق اقتصاد مبتنی بر دانایی دانست و اضافه کرد: در همین راستا حمایت از نخبگان، کارآفرینان و تولیدکنندگان در راستای تجاری سازی ایده ها و طرح ها و تولید محصولات متنوع و بازار پسند با راه اندازی شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار دارد.
وی، ارائه خدمات مشاوره ای، حمایت های مادی و معنوی از هسته ها و واحدهای فناور، حمایت از ایجاد شرکت های دانش بنیان، حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های کوچک و متوسط، کمک به تحقیق و توسعه، کمک به ثبت اختراع و تجاری سازی محصول، فراهم کردن زمینه حضور در نمایشگاه های داخلی و بین المللی و بازاریابی را از دیگر اهداف و برنامه های پارک های علم و فناوری و این مرکز برشمرد.
عمرانی اضافه کرد: درصورت توجه به کسب و کارهای مبتنی بر دانش و راه اندازی شرکت های دانش بنیان علاوه بر تحقق شعار رهبری و دولت درحوزه اقتصاد مقاومتی، ارزش افزوده بالا و اشتغال پایدار برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد می شود.
هفت شهرستان گنبدکاووس، آزادشهر، رامیان، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در شرق گلستان واقع هستند و در مجموع نیمی از جمعیت حدود یک میلیون و 900 هزار نفری این استان را در خود جای داده اند.
/3039/1860
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.