غلامعلی نورا روز چهارشنبه درجمع خبرنگاران اظهار داشت: با بهره‌برداری از این پروژه‌ها که ۱۴ طرح آن عمرانی و ۱۸ پروژه دیگر آن هم اقتصادی و اشتغالزا می‌باشد، در مجموع برای ۲۱۵ نفر فرصت شغلی ایجاد شده و ۶۴۹ خانوار نیز از مزایای این طرح‌ها بهره‌مند خواهند شد.

وی، اجرای سامانه آبیاری نوین درسطح ۲۱۲ هکتار، مرمت و بهسازی ۹۲ هکتار آب‌بندان، زهکشی زیرزمینی اراضی، تسطیح ۳۰۰ هکتار اراضی تعاونی‌های تولید و احداث و بهسازی کانال‌های زهکشی را از مهمترین طرح‌های عمرانی قابل افتتاح بخش کشاورزی گنبدکاووس در دهه فجر امسال برشمرد و گفت: برای این طرح ها درمجموع ۱۰۳ میلیارد و ۱۹۴ میلیون ریال هزینه شده‌است.

نورا افزود: احداث ۱۱ مورد خط انتقال آب با لوله، زنجیره تولید تخم مرغ با ظرفیت ۸۰۰ هزار قطعه، مرغداری گوشتی، واحد تولید کود آلی، احداث سیلوی ذخیره غلات، واحد تولید خوراک دام و سه مورد احداث گلخانه به مساحت ۲.۷ هکتار از مهمترین طرح‌های اقتصادی و اشتغالزای قابل بهره‌برداری جهادکشاورزی گنبدکاووس در دهه فجر امسال است.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌ها که با سرمایه‌گذاری دو هزار و ۹۱۸ میلیارد و ۱۴۵ میلیون ریال راه اندازی شده برای ۲۱۵ نفر فرصت شغلی ایجاد می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی گنبدکاووس ادامه داد: علاوه بر ۳۲ طرح عمرانی و اقتصادی و اشتغالزای آماده افتتاح بخش کشاورزی این شهرستان در دهه فجر امسال، عملیات اجرایی یک طرح عمرانی و یک طرح اقتصادی دیگر هم با مجموع هزینه پیش بینی شده ۱۷۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، آغاز می‌شود.

نورا گفت: در مجموع مدیریت جهادکشاورزی گنبدکاووس که ظرفیت بالایی در تولید انواع محصولات زراعی، باغی و دامی درسطح استان و کشور دارد، ۳۴ طرح عمرانی، اقتصادی و اشتغالزا با هزینه سه هزارو ۱۹۸ میلیارد و ۸۳۹ میلیون ریال آماده بهره‌برداری دارد که فقط دو طرح آن آغاز عملیات اجرایی است.

وی با اشاره به افتتاح دو مرحله از زنجیره تولید تخم مرغ گنبدکاووس با ظرفیت ۸۰۰ هزار قطعه مرغ تخمگذار که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی درحال انجام است، افزود: این واحد تولیدی که چند مرحله دیگر آن هم درحال راه‌اندازی است، به یکی از بزرگترین واحدهای تولید تخم مرغ در کشور تبدیل می‌شود.

نورا اضافه کرد: با بهره‌برداری کامل مراحل مختلف این واحد تولیدی که سرمایه‌گذار، راه‌اندازی کامل آن را تا تابستان سال آینده اعلام کرده، ۲۰ درصد تولید تخم مرغ کشور در گنبدکاووس تولید و روانه بازار می‌شود.

وی، احداث گلخانه و توسعه آن را از دیگر ظرفیت‌های گنبدکاووس دانست و تصریح کرد: در حال حاضر برای احداث ۲۶۰ هکتار گلخانه تولید صیفی‌جات در این شهرستان درخواست داده شده که بخش زیادی از آن درحال انجام مراحل اداری و معرفی به بانک قرار دارد و عملیات احداث ۱۰ هکتار آن شروع شده است.

به گفته این مقام مسوول، هم اکنون شهرستان گنبدکاووس که ۳۵۰ هزار نفر جمعیت و افزون بر ۱۶۲ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی دارد، دارای ۶ هکتار گلخانه فعال درحال تولید است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.