به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهاد بدیعی روزشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان اظهارداشت: ششمین بیمارستان تخصصی صحرایی سازمان بسیج جامعه پزشکی سپاه نینوا گلستان با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی استان و آستان قدس رضوی از 6 تا 8 آذر برپا شده بود.
وی افزود: درمدت برپایی این بیمارستان 120 نفر پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص و نیز پیراپزشک از شهرهای مختلف استان در 14 رشته داخلی، عفونی، قلب، اطفال، زنان، جراحی، چشم پزشکی، ارتوپدی، پوست، نورولوژی، رادیولوژی، داندانپزشکی، جراحی مغز و اعصاب، طب سنتی، سونوگرافی و بینایی سنجی به مردم دهستان کرند خدمات ارائه کردند.
دکتر بدیعی اضافه کرد: در مدت برپایی این بیمارستان چهار هزار و 986 نفر از اهالی منطقه مرزی کرند توسط پزشکان ویزیت و داروی رایگان دریافت کردند و 2 هزار و 390 نفر نیز از خدمات بینایی سنجی، آزمایشگاه، مشاوره تغذیه، نوار قلب و طب سنتی بهره مند شدند.
به گزارش ایرنا، فرماندار ویژه گنبدکاووس هم در این جلسه که با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد، با قدردانی از دست اندرکاران برپایی بیمارستان صحرایی در کرند، خواستار توجه ویژه به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان شد.
عبدالقدیر کریمی، کمبود نیروی انسانی و خدماتی و نیز تجهیزات پزشکی درمراکز درمانی و بهداشتی گنبدکاووس را از مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان اعلام کرد.
وی، اختصاص 175 میلیارد ریال برای بهسازی بیمارستان قدیمی شهدا و راه اندازی بخش اورژانس آن تا پایان امسال، راه اندازی مرکز درمانی شبانه روزی کرند تا 20 روز آینده، اختصاص دستگاه آنژیوگرافی به بیمارستان پیامبر اعظم (ص) تا یک ماه دیگر و صدور مجوز دانشگاه علوم پزشکی گنبدکاووس را از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی گلستان دراین شهرستان برشمرد.
کریمی همچنین بر تامین نیروی متخصص دندانپزشکی در کلینیک طالقانی گنبدکاووس تاکید کرد و افزود: امکانات و تجهیزات این کلینیک مطلوب بوده که در صورت استقرار پزشک متخصص ارائه خدمات بهتر به مردم افزایش می یابد.
به گزارش ایرنا، نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی از فقدان راه اندازی مرکز درمانی شبانه روزی روستای مرزی کرند با وجود تکمیل ساختمان، تخصیص ندادن دستگاه سی تی اسکن، تاخیر در راه اندازی بخش آنژیوگرافی و شلوغی بیمارستان های دولتی گلایه کرد.
قرجه طیار بر شتاب در رفع این مشکلات تاکید کرد.
به گزارش ایرنا، دراین نشست گزارشی از وضعیت تفکیک زباله در شهر گنبدکاووس و ضرورت همکاری ادارات عضو کارگروه امنیت غذایی شهرستان در آگاهی بخشی به شکارچیان و اقدامات پیشگیرانه در خصوص بیماری آنفلوانزای حاد پرندگان ارائه شد.
به گفته دکتر نادر گوگلانی رییس دامپزشکی گنبدکاووس، تاکنون موردی از بیماری آنفلوآنزای حاد پرندگان در استان گلستان و این شهرستان مشاهده نشده است، اما باید بر بازار سنتی فروش پرندگان در جمعه بازار گنبدکاووس نظارت بیشتری شود.
شهرستان گنبدکاووس با 350 هزار نفر جمعیت درشرق استان گلستان واقع است.
/3039/1648
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.