به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیض اله پاسره در جلسه هم اندیشی معاون پشتیبانی و منابع انسانی شرکت مهندسی آبفای کشور در یاسوج، گفت: از مجموع یک هزار و ۶۴۱ روستای کهگیلویه و بویراحمد ۷۲۲ روستا ۲۰ خانوا و بالاتر هستند که جمعیتی حدود دویست وهشتادوهفت هزارو ۳۰۴ نفری را در خود جای داده اند.

پاسره با اشاره به کاهش منابع آب و قرار گیری برخی روستاها در مکان هایی فاقد منبع تامین آب، گفت: ۲۲۵ روستای استان با جمعیت ۲۹۶۰۰ نفر تحت پوشش آبرسانی سیار قرار دارند که با ۱۴ تانکر به صورت مستمر به آنها آبرسانی می شود.

وی در ادامه افزود: در سالهای اخیر علاوه بر اصلاح و بازسازی شبکه ها، ترمیم کلی ۳۳ مخزن، اجرای ۱۸ مجتمع بزرگ آبرسانی و ۹ پروژه تک روستایی که ۱۰۷ هزار روستایی راتحت پوشش قرار می دهد نیز انجام شد یا در حال اجرا است.

فیض اله پاسره

پاسره گفت: بزرگترین و مجهزترین آزمایشگاه آب روستایی در کشور با قابلیت پژوهشی کم نظیر، با اعتباری ۱٫۵ میلیاردی را راه اندازی کردیم.

وی افزود: در راستای رعایت حقوق شهروندی و رفع ایرادات و خطاهای احتمالی، نوین ترین سیستم قرائت و صدور قبض آنلاین و پرداخت در محل با قابلیت پیگیری مجازی فرایند پرداخت را در روستاهای استان عملیاتی کردیم.

مدیرعامل آبفای روستایی استان خاطر نشان کرد: استفاده از انرژی های پاک نیز از دیگر اقدامات شرکت بود، سیستم نوین تولید برق با پنل های خورشیدی با اعتباری ۳۰۰ میلیون تومانی را اجرا کردیم و بزودی برق واحدهای ستادی از برق شهر جدا می شود که این امر سالانه حدود ۷۰ میلیون تومان صرفه جویی در پی دارد.

اجرای سیستم نوین تعیین محل و مختصات تاسیسات آب روستایی که مبتنی بر اینترنت است نیز خدمت دیگری بود که برای اولین بار در استان اقدام مهمی بود که پاسره به آن اشاره کرد و خاطر نشان کرد: این نزم افزار که جزو ابزار بهبود مدیریت به شمار می رود دسترسی به تمامی اطلاعات تاسیسات و خدمات آب و فاضلاب را بدون نیاز به زمان و مکان در دسترس قرار می دهد.

فیض اله پاسره با اشاره به تعیین تکلیف دعاوی به نفع شرکت، مستند سازی همه خدمات به ویژه در زمینه اراضی و فرایند پروژه های عمرانی، خاطر نشان کرد: برون سپاری عمده خدمات و خرید کالاها رویکردی بود که از ابتدا با جدیت دنبال کردیم و امروز مفتخریم در زمینه تقویت بخش خصوصی، بهبود نظارت بر خدمات و پروژه ها و بستن گلوگاه های فساد جزو دستگاه های پیشرو در کهگیلویه و بویراحمد هستیم.

در ادامه رضا گیاهی ضمن استماع خواسته های کارکنان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان گفت: باید به دنبال منابع جدید درآمدی پنهان بود تا بتوان شرایط بهتری برای کارکنان و بهبود خدمات رسانی به مردم فراهم آورد.

معاون پشتیبانی و امور انسانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: شرکت های آب و فاضلاب باید به دنبال ایجاد شرایطی برای بهره گیری از ظرفیت خیرین در آبرسانی به ویژه در روستاها باشند، باید با تعامل با همه نهادها به دنبال بهبود خدمات رسانی به مردم بود.

وی ضمن پاسخگویی به خواسته کارکنان شرکت و تاکید بر توجه ویژه تر به موضوعات فرهنگی و اجتماعی، تصریح کرد: شرکت های شهری و روستایی باید با تعامل کارها را پیش ببرند، مشکلات هر دو حوزه منفک نیست، باید تعامل داشت.

وی با اشاره به لزوم رسیدگی به همه اقشار و به ویژه ایثارگران ارجمند، گفت: باید طبق قانون و بخشنامه های رسمی پیش رفت، توجه و نگاه به همه افراد باید در راستای انجام قانون باشد و نباید فراتر از آن رفت.

دکتر گیاهی گفت: نظام پرداخت باید اصلاح شود، افرادی که در شرکت های در پست های حساس هستند و حقوق کمی دارند می توانند بالقوه مشکلاتی ایجاد کنند پس ضروری است به نیازهای این افراد رسیدگی بهتری شود.

معاون پشتیبانی و امور انسانی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خاطر نشان کرد: برنامه ریزی و قانونمندی دو مقوله مهم هستند این مهم به ویژه در زمینه نیروی انسانی باید مد نظر باشد و به خواسته های کارکنان مطابق با قانون و در راستای عدالت محوری اقدام شود.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 990478
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.