الیاس تاج الدینی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اکنون 43 هزار هکتار باغ در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد در حالی که بسیاری از این باغ‌ها در معرض خشک شدن هستند.
وی افزود: این اعتبار بین مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها تقسیم شده و آن‌ها نیز با همکاری فرماندار مربوطه با توجه به میزان نیاز باغ‌ها و درصد خشکی آن‌ها اقدام به اولویت بندی در توزیع اعتبار می‌کنند.
تاج الدینی بیان کرد: اجاره تانکر برای آبرسانی به باغ‌های مناطقی از جمله مارگون و دلی اولاد علی مؤمن آغاز شده است.
وی از مردم خواست در این زمینه با سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد همکاری داشته باشند تا از میزان خسارت‌های ناشی از خشکسالی کاسته شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: سالیانه 270 تا 280 هزار تن انواع میوه شامل، سیب، مرکبات، میوه‌های تابستانه و سایر میوه‌ها در باغستان‌های کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
سطح باغستان‌های این استان نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، 14 برابر شده است.
در سال 1396 حدود یک هزار و 800 هکتار باغ در اراضی شیبدار این استان احداث شد.
تاکنون 32 هزار هکتار زمین کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به سامانه‌های آبیاری قطره‌ای و بارانی مجهز شده که بیش از 11 هزار هکتار آن در دولت‌های یازدهم و دوازدهم انجام شده است.
سطح باغ‌های کهگیلویه و بویراحمد افزون بر 43 هزار هکتار بوده که بیشتر آن ثمرده است و سالانه 850 هزار تن انواع محصول کشاورزی در 270 هزار هکتار زمین کشاورزی این استان تولید می‌شود.
استان کهگیلویه و بویراحمد یک درصد مساحت ایران را در اختیار دارد و جمعیت آن طبق سرشماری نفوس و مسکن سال 95 از مرز 713 هزار نفر گذشته است.
کهگیلویه و بویراحمد 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که 80 هزار هکتار آن آبی است.
این استان با یک درصد از مساحت خاک ایران هشت درصد منابع آبی کشور را دارد و میانگین بارش سالانه آن حدود 600 میلیمتر است.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود 16 هزار و 249 کیلومترمربع، سرزمینی مرتفع و کوهستانی با اقلیم سردسیری و گرمسیری در جنوب غربی ایران قرار دارد.
9868/6110
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.