علی خوان پایه روز سه شنبه در نشست بررسی طرح های اقتصادی گچساران با بیان اینکه از این تعداد طرح ها ۱۵ مورد در بخش صنعت بوده افزود: بیش از ۲۲۵ میلیارد ریال برای طرح های صنعتی این شهرستان تسهیلات در نظر گرفته شده است.
وی بیان کرد: دولت در زمینه اشتغالزایی و حمایت از تولید کنندگان تاکنون اقدامات شایسته ای انجام داده است.
خوان پایه ابراز کرد: راه اندازی طرح های صنعتی نیمه تمام در ایجاد اشتغال نقش مهمی دارد.
خوان پایه افزود: از متولیان امر انتظار می رود با تخصیص اعتبارات با سود کم بهره از راکد شدن طرح های اشتغالزایی کمک کنند.
وی ابراز کرد: همچنین بیش از ۴۲ طرح کشاورزی برای دریافت تسهیلات به بانک عامل معرفی و ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات برای اجرای این طرح ها در نظر گرفته شده است.
خوان پایه گفت: طرح های کشاورزی این شهرستان در زمینه ساخت دامداری سنتی، فعال سازی واحدهای کشاورزی غیرفعال، سردخانه و کشتارگاه طیور بوده است.
وی زمان بازپرداخت طرح های سرمایه گذاری را پنج ساله، ایجادی را ۲۴ ماهه و سرمایه در گردش را ۱۲ ماهه اعلام کرد و گفت: این میزان تسهیلات در راستای پیگیری های نماینده مردم گچساران و باشت و سفر مدیر عامل بانک توسعه تعاون به گچساران در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه ۹۸ به طرح های اقتصادی این شهرستان اختصاص یافت.
خوان پایه گفت: همچنین ۴۳ میلیارد ریال کمکهای فنی و اعتباری (یارانه ای) برای اجرای این طرح ها در نظر گرفته شده که از این میزان ۲۵ میلیارد ریال برای بخش صنعت، ۱۸ میلیارد ریال بخش کشاورزی و مابقی برای سایر در نظر گرفته شده است.
وی ابراز کرد: انتظار می رود سرمایه گذاران تا پایان سال مالی نسبت به جذب این میزان اعتبارات اقدام کنند.
خوان پایه گفت: نامگذاری امسال به عنوان جهش تولید به منظور حرکت هدفمند، تعیین اولویت های کاری و تلاش بیشتر در راستای تحقق چشم اندازهای تعیین شده است.
وی ابراز کرد: با توجه به رکود حاصل از بیماری کرونا متولیان امر با پرهیز از حاشیه و با شتاب بیشتری توان خود را برای عمل به تعهدات خود صرف کنند.
شهرستان ۱۵۰ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.