حجت الاسلام قاسم مؤمن شاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۵موقوفه کهگیلویه و بویراحمد در زمان حاضر درآمد زا هستند و چهار مورد دیگر در حال تحقق درآمدزا شدن هستند.
وی عنوان کرد:موقوفه های منفعتی استان در سال ۱۳۹۸، ۶ تا هشت میلیارد ریال درآمد داشته است که بر اساس نیات واقفان هزینه شده است.
وی بیان کرد: شهرستان گچساران با ۱۹ موقوفه درآمد دارای بیشترین تعداد موقوفه های منفعتی در کهگیلویه و بویراحمد است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: موقوفه ۶ هکتاری اهدایی از سوی محمدحسین طاهری بویراحمدی در شهر یاسوج با ۱۲۴ رقبه بزرگترین موقوفه منفعتی استان است.
مومن شاد ابراز داشت: این موقوفه در ابتدا یک زمین خام بود که با احداث واحدهای تجاری به متقاضیان اجاره داده شد.
وی گفت: تعدادی از رقبه های موقوفه ۶ هکتاری در دست دستگاه های اجرایی است که با توجه به اینکه این دستگاه ها در ۲ سال گذشته اجاره بهای موقوفه ها را پرداخت نکرده اند از مسئولان انتظار می رود در این زمینه همکاری بیشتری کنند.
مومن شاد ابراز داشت:هم اکنون یکهزار و ۲۸۰ موقوفه انتفاعی شامل مسجد و حسینیه از سوی مردم برای ساخت مسجد و حسینیه اهدا شده است که درآمدی ندارد.
وی افزود: وقف به عنوان یک سنت حسنه و احسان ماندگار بیانگر حس نوعدوستی و روحیه خیرخواهی واقفان بوده و می تواند بسیاری از مشکلات جامعه را کاهش دهد.