عیسی راستین نسب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشت پاییزه گندم و جو در مناطق سردسیری کهگیلویه و بویراحمد به پایان رسیده اما در مناطق گرمسیری استان کشت این محصولات ادامه دارد.
وی تصریح کرد: تاکنون کشت 70 هزار هکتار گندم دیم،17 هزار هکتار گندم آبی، 20 هزار هکتار جوآبی و 2 هزار هکتار جو دیم در مزارع کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: به دلیل زیاد بودن میزان بارش های پاییزی در این استان کشت در برخی مناطق به کندی انجام می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تاکنون بیش از 10 هزار تن کود ازته، 2 هزار تن کود فسفات و 900 تن کود پتاس برای کشت محصولات زراعی در پاییز بین کشاورزان توزیع شده است.
راستین نسب تصریح کرد: پیش بینی می شود که کشت محصولات زراعی در بیش از 135 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد انجام شود.
وی اظهار داشت: از این میزان 101 هزار هکتار به گندم آبی و دیم،31 هزار جو دیم و آبی، 2 هزار و 500 هکتار کلزا اختصاص دارد.
از مهر سال 1396 همزمان با آغاز سال زراعی تا پایان آبان امسال 440 هزار تن محصول شامل گندم، جو، دانه‌های روغنی کلزا،چغندر قند، محصولات جالیزی، سبزیجات و نباتات علوفه ای در این استان برداشت شده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هشت هزار و 668 تن بدر اصلاح شده گندم امسال از کشاورزان این استان خریداری و پس از انجام مراحل ضدعفونی با نرخ یارانه‌ای در حال توزیع بین بهره برداران برای کشت پاییزه است.
سالانه 910 هزار تن انواع محصولات کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید می‌شود.
این استان 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که 160 هزار هکتار آن زراعی است.
استان 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد 30 تا 50 هزار نفر بهره بردار حوزه کشاورزی دارد.
/1662/8143
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.