شاخص برخورداری از آب روستایی در کشور هم اکنون 74 درصد است.
فیض الله پاسره روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شاخص برخورداری از آب روستایی کهگیلویه و بویراحمد در سال 1392 ، 68 درصد بود.
وی بیان کرد: شرکت آب روستایی این استان بیش از 60 هزار و 208 مشترک را زیر پوشش خدمات خود دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: برای آب رسانی به هر خانوار روستایی این استان 120 میلیون ریال هزینه می شود.
پاسره بیان کرد: 6 هزار و 422 کیلومتر خط انتقال برای انتقال 95هزار و 954 متر مکعب آب در روستاهای این استان ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: آب مورد نیاز مناطق روستایی این استان با 247 منبع شامل چشمه و چاه تامین می شود.
پاسره ابراز داشت: 131 حلقه چاه آب مناطق روستایی این استان را تامین می کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: 979 روستا با جمعیت بیش از 276 هزار نفر از آب آشامیدنی سالم بهره مند هستند.
پاسره اظهار داشت: در سال های اخیر افزون بر اصلاح و بازسازی شبکه ها، ترمیم کلی 33 مخزن، اجرای 18 مجتمع بزرگ آبرسانی و 9 پروژه تک روستایی که 107 هزار نفر روستایی را زیرپوشش قرار می دهد انجام یا در حال اجراست.
پاسره تصریح کرد: 225 روستای کهگیلویه و بویراحمد با جمعیت 29 هزار و 600 نفر زیر پوشش آبرسانی سیار قرار دارند که با 14دستگاه تانکر به صورت مستمر آبرسانی می شود.
وی اظهار داشت: از مجموع کل روستاهای استان تنها 722 روستا بالای 20 خانوار جمعیت دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد افزود: تاکنون تاسیسات آب رسانی در یک هزار و 470 روستای این استان ایجاد شده است.
وی گفت: 12 طرح این حوزه در هفته دولت کلنگ زنی و افتتاح شد.
پاسره گفت: بزرگترین و مجهز ترین آزمایشگاه آب روستایی کشور با اعتبار 20 میلیارد ریالی و قابلیت انجام آزمایش های میکروبی،شیمیایی و موضوعات تحقیقاتی در استان راه اندازی و بهره برداری شد.
پاسره بیان داشت: قرائت آنلاین قبوض، صدور و واریز وجه در لحظه در سال 96 با هدف اصلاح برخی ایرادات سیستم دستی گذشته در مدار بهره برداری قرار گرفت.
وی گفت: رونمایی از نوین ترین سیستم مکان یابی تاسیسات (web GIS ) در آب و فاضلاب روستایی از دیگر خدمات آب روستایی این استان است.
پاسره افزود: برای استفاده از انرژی های پاک و محصولات کم خطر نخستین سیستم تولید برق با استفاده از پنل های خورشیدی و قابلیت ذخیره برق با اعتباری نزدیک به 2 میلیارد و 500 میلیون ریال عملیاتی شد که پیش بینی کارشناسان صرفه جویی سالانه 700 میلیون ریال در این شرکت است.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه و بویراحمد گفت: سیستم نوین گند زدایی آب نیز از دیگر خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی در سال های اخیر بوده است و هم اکنون قریب به 30 دستگاه الکترولیز نمک طعام در نقاط مختلف استان راه اندازی شده است..
پاسره ابراز داشت:در این سیستم به جای کلر که مشکلاتی به ویژه برای نگهداری آن وجود دارد از الکترولیز نمک طعام به عنوان روشی بی خطر برای تولید کلر در فرایند سالم سازی استفاده می شود
44درصد از جمعیت 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در روستاها زندگی می کنند.
8143/1662
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.