به گزارش روابط عمومی استانداری کرمان، سید مصطفی آیت اللهی موسوی ظهر امروز (شنبه ) در کمیسیون ایمنی راه های استان کرمان با تاکید بر اینکه دوربین های کنترل سرعت معجزه نخواهد کرد ، افزود: استان کرمان 10 میلیون تردد را سالانه در محورهای مواصلاتی خود ثبت می کند که بیشترین تلفات مربوط به خودروهای پژو و پراید بوده که خود نشان می دهد وضعیت خودروهای کشور استاندارد نیست و نباید یک طرفه به قضاوت رویم.
وی با اشاره به رتبه سی ام استان کرمان در تعداد پاسگاه های جاده ای و اسفبار بودن این وضعیت با توجه به پهنای استان کرمان اظهار کرد: 70 نفر سال 96 به تعداد کشته شدگان خودروهای افاغنه کشی های استان کرمان بودیم که خود نشان می دهد باید توجه ویژه ای به این موضوع شود.
موسوی با اشاره به برگزاری نشست های متعدد در سال گذشته در راستای کاهش تلفات جاده ای و موفقیت آمیز بودن این جلسات در کنترل تلفات نسبت به وضعیت کشوری اظهار کرد:مردم باید مسایل ایمنی و ترافیکی را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: باید کار فرهنگسازی در سطح استان و ملی صورت گیرد که این عامل خوب سبب کاهش و کنترل تصادفات خواهد شد.

*** کرمان، رتبه دوم کشوری در تعداد تلفات تصادفات جاده‌ای در سال 96
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمان نیز در این نشست با تشریح وضعیت راه های استان کرمان در سال 96 تصریح کرد: سه هزار و 122فقره تصادف طی سال گذشته در جاده های استان کرمان رخ داده که از این تعداد 590 فقره تصادف منجر به فوت شده است.
محمد مهدی بلوردی با بیان اینکه 760 نفر در جاده های روستایی و اصلی استان کرمان در سال گذشته در اثر تصادفات، فوت کردند اظهار داشت: متاسفانه شاهد 24.3 درصد افزایش نرخ رشد تلفات ناشی از تصادفات را در استان کرمان در سال 96 نسبت به سال 95 شاهد بودیم که از این حیث استان کرمان رتبه پنجم کشور را به خود اختصاص داده است اما به لحاظ تعداد تلفات، رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده ایم.
وی با بیان اینکه محور «کرمان – بم» بیشترین میزان تصادفات فوتی و جرحی را در سال 96 به خود اختصاص داده است اظهار کرد: 1730 فقره از تصادفات استان (معادل 55 درصد) در محورهای اصلی و شریانی رخ داده است که عمده اصلی آنها واژگونی و برخورد دو وسیله نقیله به یکدیگر بوده است.
بلوردی با اشاره به 15 هزار کیلومتر طول راه های استان کرمان و رتبه سومی استان در شبکه بزرگ راه های کشور و راه های شریانی تصریح کرد: با توجه به گستردگی راه های استان کرمان نیازمند توجه ویژه ای از سوی دستگاه های اجرایی ذیربط در این راستا هستیم.
وی در پایان با اشاره به وقوع 223 فقره تصادفات فوتی و جرحی در نوروز 97 در استان کرمان با 47 فقره تصادفات فوتی و 176 فقره تصادفات جرحی خاطر نشان کرد: متاسفانه همچنان شاهد جولان دادن افغانی کش ها در جاده های استان کرمان هستیم به طوری که 94 درصد تصادفات جرحی و فوتی حمل کننده افاغنه در سال 96 نسبت به سال 95 افزایش پیدا کرده است.
بلوردی درباره نصب دوربین های کنترل سرعت در جاده های استان کرمان اظهار کرد: در سال جاری 140 سامانه جدید دوربین های کنترل سرعت در شمال و جنوب استان کرمان راه اندازی خواهد شد این در حالی است که در سال گذشته در استان کرمان شاهد نصب چندانی از این دوربین ها نسبت به استان های مجاور نبودیم که با بهره برداری از این دوربین ها شاهد کنترل عامل واژگونی در سطح استان کرمان خواهیم بود.

** راه‌اندازی مراکز درمانی سوانح در شمال و جنوب استان کرمان
مدیرکل راهداری و جاده ای استان کرمان نیز در این نشست به بحث های ایمنی جاده های استان کرمان اشاره و تصریح کرد: اقدامات ایمنی در 10 محور حادثه خیز استان کرمان به صورت کامل انجام شده است که خود نشان می دهد در این راستا با مشکلی روبرو نیستیم بلکه عمده این عوامل به دلیل کمبود اقدامات فرهنگی در این راستا صورت بوده است.
خداداد مقبلی با اشاره به آموزش های لازم در امور 5 گانه برای رانندگان خودروها و موتورسیکلت ها توسط اداره کل راهداری و جاده ای استان کرمان در راستای کاهش تصادفات و تلفات جاده ای استان اظهار کرد:
مدیرکل راهداری و جاده ای استان کرمان با اشاره به واژگونی بعنوان عامل اصلی تصادفات جاده ای استان کرمان تصریح کرد: نبود سامانه های کنترل سرعت در عامل واژگونی خودروها در جاده های استان بسیار موثر خواهد بود که متاسفانه در سنوات گذشته شاهد عقب ماندگی استان نسبت به استان های مجارو خود بوده ایم ضمن آنکه باید تاکید کرد که این سامانه تنها می تواند بخشی از این عامل های تصادفات را کنترل کند.
مقبلی با بیان اینکه 50 درصد تلفات تصادفات استان در حین تردد و انتقال بوده است که نشان از ضعف در این قسمت است اظهار کرد: اورژانس هوایی در کاهش تلفات جاده ای استان بسیار موثر است که باید موضوع اورژانس هوایی را برای استان کرمان در دستور کار کمیسیون ایمنی راه ها قرار دهیم.
وی با تاکید بر اینکه اعمال قانون باید از سوی پلیس شدت بیشتری گیرد اظهار کرد: متاسفانه شاهد هستیم که تنها یک مورد بیمارستان سوانح در شمال استان کرمان وجود دارد و مجروحین تصادفات در جنوب استان کرمان به بندرعباس انتقال داده می شود که پیشنهادمی کنیم در جنوب و شمال استان کرمان مراکز درمانی برای سوانح راه اندازی شوند.
// 5054/ 7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.