به گزارش ایرنا، خلیل همایی ‌راد روز یکشنبه در نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی استان افزود: اقدامات مقابله و پیشگیری از جعل در سه محور اصلی خلاصه می شود.
وی ادامه داد: محور اول آگاه سازی عمومی است یعنی اینکه هر چه اطلاع رسانی و آگاه سازی بیشتر و مفیدتر شود، جعل کاهش پیدا می کند.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استان کرمان با اشاره به اینکه اگر افراد بدانند قبل از انجام معاملات چه اقداماتی را باید انجام دهند، جعل کاهش پیدا می کند اظهار کرد: دومین محور مقابله با جعل این است که در ارتباطات اسناد مکتوب به سمت فرایندهای دیجیتال حرکت کنیم و این همان امری است که نقطه اوج آن در دولت الکترونیک دیده شده است.
وی تاکید کرد: این مهم موجب می شود چرخه ای بین دستگاه های مختلف بوجود بیاید و افرادی که می خواهند اسناد را جعل کنند موفق نشوند.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استان کرمان از اقدامات مقابله ای که در حوزه شورای تامین و بخصوص پلیس آگاهی و فرماندهی انتظامی صورت می گیرد به عنوان سومین محور مقابله ای با جعل نام برد و افزود: اگر مواردی از جعل اتفاق افتاد توسط پلیس کشف و فرد متخلف دستگیر می شود.
همایی راد گفت: همه رسانه ها و روابط عمومی دستگاهها باید کمک کنند تا مبارزه با جعل محقق شود.
مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان تصریح کرد: در حوزه زیرساخت ها نیز با دستور استاندار کرمان تا پایان امسال زیرساخت شبکه دولت و زیرساخت دولت الکترونیک در این استان تقویت می شود.
وی ادامه داد: اداره کل برنامه بودجه استان کرمان نیز متعهد شد اعتبارات لازم را به این امر اختصاص دهد و شورای هماهنگی بانکها متعهد شد استعلامات را از طریق نهادهایی مانند ثبت احوال انجام دهد.
وی ابراز امیدواری کرد: با اقداماتی که انجام می شود همانطور که در حوزه اسناد ثبتی و املاک موفقیت های خوبی کسب کردیم و 33 درصد کاهش موارد جعل در هشت ماه گذشته در حوزه ثبت املاک و اسناد داشتیم امیدواریم در سایر حوزه ها هم این مهم اتفاق بیفتد.
همایی راد با بیان اینکه ستاد پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی با تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی تشکیل شده است گفت: جعل معضل اقتصادی و اجتماعی است و آثار مخرب روانی دارد.
وی تصریح کرد: وظایف ستاد پیشگیری و مقابله با جعل مدارک و اسناد ارزیابی ضریب ایمنی مدارک و اسناد رسمی، اتخاذ تدابیر لازم به منظور پیشگیری از جعل مدارک و اسناد، پیشنهاد اصلاح قوانین و رویه‌ های اداری مرتبط و ایجاد بانک اطلاعاتی است.
وی به امحا شناسنامه و اوراق هویتی تاریخ گذشته و صدور شناسنامه‌ های جدید اشاره کرد و گفت: مشکلات مربوط به افراد ممنوع ‌الخدمات مانند اتباع بیگانه و بعضی از ایرانیان فاقد اسناد که حدود پنج هزار نفر هستند طی هشت ماه گذشته در کرمان انجام شده است.
وی تاکید کرد: ناکارآمدی روش اجرای احراز هویت افراد، فراوانی اسناد و مدارک کاغذی در سیستم اداری، فراوانی اسناد مسروقه، دسترسی آسان به ابزار و تجهیزات جعل، ناکارآمد بودن چرخه گردش برخی از اسناد و مدارک سازمانها و بکارگیری افراد آموزش‌ دیده در پیشخوانهای دولتی و خصوصی از جمله آسیب ‌ها و چالش ‌های حوزه جعل اسناد است.
همایی راد تاکید کرد: پیگیری برای رفع مشکل بین بهزیستی و اداره ثبت احوال در زمینه سهل شدن روال صدور شناسنامه برای افراد مجهو‌ل ‌الهویه و فاقد شناسنامه دیگر مصوبات کمیسیون پیشگیری و مقابله با جعل اسناد و مدارک رسمی استان کرمان است.
بیش از یک میلیون قطعه کارت هوشمند ملی تاکنون در استان کرمان صادر شده و از جمعیت واجد شرایط این استان یک میلیون و 200 هزار نفر این کارت را دریافت نکرده اند.
با تاکید دولت تدبیر و امید بر صدور کارت هوشمند ملی تصمیم گرفته شد تا پایان سال 96 کارت ملی هوشمند تمام ساکنان این استان صادر شود.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.