به گزارش ایرنا، کتاب زلزله بم و حرکت دنیا با ۴۴۴ صفحه شعر در مورد زلزله پنجم دی ماه ۱۳۸۲ است.

قبل از آغاز اشعار سید محمدعلی گلاب زاده رئیس بنیاد ایران شناسی شعبه کرمان و مدیر مرکز کرمان شناسی مقدمه ای را به عنوان ناشر بر این کتاب افزوده است.

در این کتاب بعد از یادداشت ناشر مطلبی با عنوان قصه شهر بم و کودکانش را به قلم سیمین بهبهانی در ۲۹ مهر ۸۵  نگاشته شده که در فرازی از آن می خوانیم" بسیار گفتند و سرودند و نوشتند که چه بر سر بم آمد.

اما آنچه به واقعیت نزدیک تر است گمان دارم که باید از ذهن و زبان کسی برخاسته باشد که خود در میان فاجعه بوده است و شاهد و ناظر آن، جز دکتز اسماعیلی که می تواند باشد: پدر شهر بم که با زبان شعر توانسته است آنچه را بر این شهر و بر مردم و به ویژه بر کودکان آن رفته است، بیان کند."

عباس اسماعیلی نویسنده کتاب زلزله بم و حرکت دنیا  در بخش های مختلف این کتاب به مباحثی چون قصه بچه های بم با عنوان بم شهر صلح و دوستی، تاریخچه بم، آثار تاریخی، وجه تسمیه ارگ قدیم و زلزله پنجم دی ماه ۱۳۸۲ پرداخته است.

این کتاب شامل شعرهایی چون ارگ بم، فاجعه، مرگ مادر، یاد مادر، یاد ایرج، امید و آبادانی، و غزلیاتی چون دامنی از شعر ارمغان مردم بم، جوانانت کو، بی شکسب، لطف یار، سوخته؟، نامهربان، چه کنم؟، خانه ویران، نونهال، چون کنم، یا علی گفتیم، گوشه آوار، نقد جوانی، حزین، بحران، شهریار و صبر معمایی و ... است.   

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.