به گزارش ایرنا، زینب حمیدزاده روز شنبه در همایش بانوان کارآفرین استان کرمان با اشاره به اینکه تعداد دانش آموختگان دانشگاهی در سالهای اخیر ۱۷ برابر شده است، افزود: بر اساس تغییرات ایجاد شده در سیستم آموزش عالی کشور، دانشگاه ها به سمت کارآفرین شدن حرکت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۹۶ فروش شرکت های دانش بنیان در کشور ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده و طی سال گذشته به  ۸۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور بانوان اظهار داشت: پیش بینی می شود طی سال جاری شاهد رشد ۳۰ درصدی در فروش محصولات شرکت های دانش بنیان کشور باشیم.

حمیدزاده، درباره برنامه توانافزایی بانوان فناور و خلاق در معاونت علمی نیز گفت: این برنامه با سه محور الگوسازی، توسعه زیرساخت و شبکهسازی در حال اجرا است و تاکنون استانداردهای خوب و قابل توجهی داشته است.

وی درباره توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری گفت: معاونت علمی برای شکل دادن و توسعه این اکوسیستم تلاش مستمری دارد و برای تحقق این امر مراکز نوآوری و شتاب دهنده هایی را تاسیس کرده است.

مشاور معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در امور بانوان با اشاره به شکلگیری استارتاپ های موفق در کشور گفت: برخی از این استارتاپها توسط بانوان اداره می شود و نقش آنها در این حوزه بسیار حائز اهمیت است.

حمید زاده تاکید کرد: راه اندازی مرکز رشد و شتابدهی کسب و کار بانوان در استان کرمان اقدامی ارزشمند و شایسته تقدیر است.

استان کرمان رتبه برتر کشوری در حوزه مشارکت های اقتصادی را دارد

به گفته مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان، این استان، پتانسیل ویژه ای در زمینه مشارکت های اقتصادی در زمینه مشاغل خانگی دارد و در این رابطه رتبه برتر کشوری را به خود اختصاص داده است.

فاطمه السادات حسینی افزود: بالغ بر ۱۰ بانوی کارآفرین در استان کرمان دارای کارخانه هستند و اشتغالزایی تولید کرده اند.

وی ادامه داد: برای دانش آموختگان دانشگاهی نیاز به بسترسازی و ایجاد ظرفیت داشته ایم تا با رویکرد حفظ رسالت مادری و تحکیم بنیان خانواده به شکوفایی و توسعه اقتصادی کمک کرده و یک توازن در این حوزه ایجاد شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: مراکز رشد و فناوری در استان کرمان یک نیاز است تا خودباوری، اعتماد به نفس بانوان را ارتقا دهد و طرحها به صورت علمی دنبال شده و در نهایت به ایجاد اشتغال منجر شوند.

وی با اشاره به این مطلب که تاکنون دهها طرح در حوزه ایدههای نو در استان کرمان ارائه شده که ارزآوری برای کشور خواهد داشت گفت: در حال حاضر نیاز است که در حوزه اقتصادی به فعالیت های حوزه دانش بنیان توجه ویژه ای شود و ساختار مراکز رشد فناوری می تواند کمک کند تا بتوانیم مهارت های لازم را آموزش داده و توانافزایی برای زنان کارآفرین ایجاد شود.

وی ادامه داد: باید تلاش کنیم بانوانی که در مراکز رشد ثبت نام کرده اند، پس از دریافت آموزش های لازم به عنوان فرماندهان عرصه اقتصادی در استان کرمان فعالیت کنند.

۳۰۲۹/۷۴۴۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.