به گزارش ایرنا، طرح مدیران یاور به ابتکار محمدجواد فدائی استاندار کرمان از اوایل در دست گرفتن تصدی سرپرستی استانداری کرمان توسط وی به مرحله اجرا درآمد.
عصر امروز دوشنبه نیز استاندار کرمان در راستای اجرای طرح مدیران یاور چهار خانواده محروم شهر کرمان را با همراهی مدیران استانی مورد بازدید قرار داد و در راستای رفع مشکلات این خانوارها برنامه ریزی و راهکار ارائه کرد.
مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی در حاشیه این بازدید گفت: طرح مدیران یاور به ابتکار استاندار کرمان و بدو تصدی پست سرپرستی استانداری در این استان به مرحله اجرا در آمد.
عباس تقی زاده افزود: در این طرح مدیران ارشد استان کرمان به همراه استاندار با خانواده های نیازمند این شهر دیدار و در راستای رفع مشکلات این خانواده ها توسط هر یک از مدیران برنامه ریزی می کنند.
وی ادامه داد: هر یک از مدیران ارشد استان کرمان به عنوان حامی و یاور یک تا دو خانواده محروم معرفی می شوند و از این طریق مشکلات و موانع بر سر راه افراد را بر طرف می کنند.
مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی تاکید کرد: در برخی موارد با استفاده از ظرفیت ادارات اعضای خانواده های محروم به منظور ایجاد اشتغال های خانگی و خرد آموزش داده و کالای تولیدی این خانوارها توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) خریداری می شود.
وی تاکید کرد: همچنین مدیران یاور استان کرمان در صورت نیاز وسایل خانه و جهیزیه افراد مستمند را تهیه و یا مشکل ودیعه مسکن این افراد را به اشکال مختلف مانند مشارکت با کمیته امداد بر طرف می کنند.
تقی زاده افزود: در مواردی نیز مدیران یاور استان کرمان منازلی را که در اختیار دستگاه اجرایی قرار دارد به خانواده مددجویان واگذار می کنند.
وی با اشاره به تاثیرات مثبت ارتباطات خانواده مدیران با خانواده های نیازمند به نقل مدیران شرکت کننده در طرح یاور تصریح کرد: این افراد اقرار دارند این ارتباط تاثیرات بسیار زیادی بر روی اعضای خانواده آنها داشته است.
مشاور استاندار کرمان در امور رسانه و روابط عمومی تصریح کرد: نظارت بر امور و گزارش دهی در طرح مدیران یاور بر عهده کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
وی تفاوت طرح مدیران یاور را در کرمان با سایر طرح های مشابه، نگاه بلند مدت، ارتباط مستمر مدیران و اعضای خانواده آنها با خانواده نیازمندان، توانمدسازی و خودکفایی تدریجی خانوده های محرومان عنوان کرد و افزود: مدیر معین خانواده باید همه مشکلات خانواده را با استفاده از ظرفیت برون و درون سازمانی حل کند.
وی تاکید کرد: طرح مدیران یاور بعد از چند ماه از اجرایی شدن در شورای اداری استان کرمان با رضایت مدیران در ابتدای سال جاری مصوب شد.
تقی زاده بیان کرد: بیشترین مشکلات نیازمندان در طرح مدیران یاور در حوزه مسکن، اشتغال و درمان بوده است و در بیشتر این خانواده ها، زنان سرپرستی خانوار را بر عهده داشته اند.
وی بر حضور کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی و هلال احمر در تمام مراحل اجرای طرح مدیران یاور اشاره کرد و گفت: بخش قابل توجهی از این خانواده ها مهاجر هستند یا اینکه تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار ندارند و این بیانگر آن است اگر الزام به بیمه تامین اجتماعی و ارائه خدمات در مناطق محروم افزایش پیدا کند در آینده تعداد چنین خانواده هایی کاهش پیدا می کند.
تقی زاده گفت:طرح مدیران یاور به تازگی در برخی شهرستان ها نیز توسط فرمانداران و مدیران دستگاه های به مرحله اجرا در آمده است.
استاندار کرمان عصر امروز دوشنبه از چهار خانواده نیازمند در استان کرمان بازدید کرد.
محمدجواد فدائی با همراهی و همفکری مدیران ارشد دستگاه های اجرایی مشکل مسکن، اشتغال، تامین هزینه درمان، تحصیل چهار خانواده نیازمند کرمان را بررسی، چاره جویی و بر طرف کرد.
سرپرست یا اعضای خانواده هایی که امروز مورد بازدید قرار گرفتند با درد و ناتوانی و ابتلا به بیماری هایی چون سرطان، بیماری های کلیوی، ام اس و غیره و بیشتر از آن با تامین هزینه های درمان دست و پنجه نرم می کردند.
اقدام شایسته و انسان دوستانه استاندار کرمان بعد از ورودش به استانداری کرمان ۵۲ خانواده را با کمک مدیران دستگاه های اجرایی از گرفتاری نجات داده است.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی