به گزارش ایرنا، شاهرخ رمضان نژاد شبانگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: ایجاد رونق تولید در کشاورزی به چند پیش فرض نیازمند است و برای ایجاد رونق تولید در بخش کشاورزی در وهله نخست باید بهبود فضای کسب و کار، تسهیل صدور و دریافت پروانه‌ها و مجوزهای کشاورزی به نحو مطلوب انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: باید به بحث رونق تولید که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است توجه کرد و در صدور مجوزها بخش عمده بروکراسی های اداری حذف شده و مجوز فعالیت باید در حوزه پرورش دام، کشاورزی و دیگر بخش های مرتبط کشاورزی ظرف یک هفته صادر شود.

وی تصریح کرد: چهار طرح توسعه‌ استفاده از پهبادها، ایجاد بازار مجازی محصولات کشاورزی، فناوری‌های هوا و فضا و طرح هوشمندسازی کشاورزی در زمینه فناوری‌های جدید به حوزه کشاورزی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور تاکید کرد: شرایط موجود برای جذب سرمایه گذار در بخش کشاورزی باید به گونه‌ای باشد که فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران پهن شود.

رمضان نژاد بر تامین زیرساخت های صادرات محصولات کشاورزی در کشور تاکید کرد و افزود: این مهم می تواند موجب جذب سرمایه گذاران شود.

وی ادامه داد: به دلیل شرایط تحریم مشکلاتی  به وجود آمده  اما دشمنان آرزوی موفقیت در این زمینه را به گور خواهند برد لذا تحریم برای کشاورزی فرصت های زیادی داشته و اکنون با همین شرایط تولیداتی در بخش آبزیان، گندم، گلخانه ها و غیره در کشور داریم که در برخی موارد صادر می شود.

وی همچنین به خشکسالی و کمبود منابع آبی در استان کرمان اشاره و تصریح کرد: کشاورزی باید در استانها علمی‌تر شود تا بهره‌وری در این بخش افزایش یابد.

وی ضمن تاکید بر توسعه کشت های گلخانه ای افزود: در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید صدور مجوز برای راه اندازی طرح های کشاورزی از ۱۵۰ روزبه ۲۰ روز کاهش یافت.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: در بحث صدور مجوزها برای سرمایه گذاران بخش کشاورزی قبلا  ۱۵۰ روز طول می کشید تا مجوزی صادر می شد اما طی سه ماه گذشته تاکنون به مدت ۲۰ روز این امر بطول می انجامد که اقدام قابل قبولی است.

رمضان‌ نژاد با اشاره به ورود اقشار مختلف به بخش کشاورزی گفت: تلاش بر این است بروکراسی اداری مانع حضور سرمایه‌ گذاران به این بخش نشود.

وی با بیان اینکه فضاها و فرصت‌های بسیار خوبی در حوزه کشاورزی وجود دارد و دانش‌آموختگان و مهندسان در این حوزه می‌توانند نقش خود را پیدا کرده و به توسعه کشور کمک کنند افزود: در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری نیز آمده است که دانش راه عزت و سر بلندی کشور است و بیش از بیش باید در این راه قدم بر داریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور گفت: 13 درصد دانش آموختگان حوزه کشاورزی در بخش دولتی و 17 درصد در بخش غیردولتی مشغول به کار هستند.

وی به آغاز به کار تلویزیون اینترنتی در حوزه کشاورزی به منظور ارتقا سطح آگاهی کشاورزان اشاره کرد و گفت: این رسانه شامل استارت‌آپ‌ها و اپلیکیشن‌ها است.

رمضان نژاد با تأکید بر ضرورت کمک به علمی و اقتصادی کردن کشاورزی افزود: مأموریت های سازمان نظام مهندسی کشاورزی در راستای کمک به رونق تولید در کشاورزی به عنوان هدف این سازمان است.

وی ادامه داد: نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور به عنوان یک سازمان غیردولتی، فراگیرترین سازمان در کشور است که بیش از ۲۵۰ هزار نفر از دانش آموخته را سازماندهی و از برنامه های کشاورزی حمایت می کند و کمک به علمی و اقتصادی کردن کشاورزی از دیگر مأموریت های این سازمان است.

3029

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.