به گزارش ایرنا ، محمد جواد فدائی به عنوان چهره شناخته شده علمی و دانشگاهی در کشور که طی چند سال گذشته با حضورش در مسئولیت های مختلف دانشگاهی و اجرایی از جمله معاونت استانداری و سرپرستی این حوزه ، بخوبی به نقش معین های اقتصادی در توسعه استان و محرومیت زدایی از نقاط دور افتاده واقف است و تصمیم به تقویت این معین ها در قالب تعریف برنامه های کاری بمنظور استفاده بهینه از فرصت های ایجاد شده گرفته است .
فدائی ضمن تاکید بر همکاری جدی دستگاههای اجرایی استان با معین های اقتصادی به عنوان فرصتی مغتنم در تقویت زیرساختی شهرستانهای استان بر مدار توسعه متوازن اضافه کرد : ارزیابی از میزان همکاری مدیران دستگاههای اجرایی با معین های اقتصادی نیز هم در دستور کار قرار دارد.
استاندار کرمان با اشاره به تداوم همکاری معین های اقتصادی برای توسعه و ارتقای مناطق استان، گفت: معین های اقتصادی که فعالیت خوبی نداشته اند و برنامه خاصی یا علاقه ای به تداوم همکاری ندارند، با معین های جدید جایگزین خواهند شد.
فدائی در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج افزود: در نشستی مشترک با معین های اقتصادی در تهران، مقرر شد معین های اقتصادی برنامه سه ساله خود را ارائه کنند و تعدادی از معین ها این کار را انجام داده اند.
وی بیان کرد: دستگاه های اجرائی باید با معین های اقتصادی هماهنگی لازم را داشته باشند زیرا اگر این کار صورت نگیرد، فعالیت مورد انتظار از معین های اقتصادی انجام نمی شود.
استاندار کرمان بر تعیین مکانیزم های ارزیابی میزان همکاری دستگاه های اجرائی با معین های اقتصادی نیز تاکید کرد و ادامه داد: مناطق استان کرمان بین معاونان استانداری تقسیم شده است تا برنامه های توسعه ای این مناطق را به صورت تخصصی و جدی دنبال کنند.
فدائی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت بنگاه های اقتصادی برای سرمایه گذاری در نقاط مختلف و مدیریت و برنامه ریز برای توسعه استان بحث مهمی است که مورد تاکید مدیریت اجرائی استان کرمان نیز قرار دارد.
وی ادامه داد: همه باید برنامه های توسعه ای مناطق مختلف استان را بر اساس برنامه های دولت و برنامه ششم توسعه دنبال کنیم.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد:در سفرهای شهرستانی همراه با فعالیت های معین های اقتصادی، برش شهرستانی برنامه ششم توسعه را دنبال می کنیم تا برنامه ششم توسعه و برنامه های معین های اقتصادی در موازات هم تداوم یابند.
فدائی با بیان این مطلب که برنامه های اقتصاد مقاومتی استان کرمان نیز به صورت جدی ادامه می یابد، اظهارداشت: فعالیت بنیاد مستضعفان در قلعه گنج به عنوان معین اقتصادی این منطقه، الگوئی برای سایر شهرستان ها و کشور مطرح است و امیدواریم تداوم یابد.
به گفته استاندار قرار است معین های اقتصادی برنامه های سه سال آینده خود را به استان ارائه کنند تا پس از تصویب، اجرائی شوند و تلاش می شود که در این برنامه ها به حوزه هایی که نیازمند مساعدت بیشتر هست توجه شود.
**133پروژه بخش خصوصی در کرمان آماده افتتاح است
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان با اشاره به نقش معین های اقتصادی در توسعه استان گفت: 133 پروژه سرمایه گذاری بخش خصوصی با اشتغالزایی بیش از پنج هزار نفر در این استان آماده افتتاح است.
حمید ملانوری افزود: برای اجرای این پروژه ها تاکنون بیش از 81 میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی سرمایه گذاری شده است.
وی با اشاره به اجرای ایده شهر نمونه اقتصاد مقاومتی قلعه گنج و جلب همکاری بنیاد مستضعفان برای توسعه این منطقه، عنوان کرد: اتفاقات بسیار خوبی در این شهرستان رخ داده و رویکرد جدید مدیریتی را برای توسعه مناطق محقق کرده است.
ملانوری گفت: اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در حقیقت ایجاد شغل های پایدار و توانمندسازی محلی و محلات است تا مردم روی پای خود ایستاده و زندگی خود را اداره کنند.
وی یادآور شد: با وجود تمام تهدیدها، تحریم ها و کارشکنی های دشمنان، ایده استفاده از همکاری معین های اقتصادی و ظرفیت بخش خصوصی نمود بسیار خوبی پیدا کرده است.
**68 میلیارد تومان پروژه اقتصاد مقاومتی در قلعه گنج اجرا می شود
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان که این روزها به عنوان عضو تیم اقتصادی و برنامه ریزی بازدید از اقدامات معین های اقتصادی و نحوه اجرا و بازخورد طرحهای اقتصاد مقاومتی را در نقاط دورافتاده استان در اولویت برنامه کاری خود قرار داده گفت : 14 برنامه و 272 پروژه اقتصاد مقاومتی برای این استان به تصویب رسیده که در این ارتباط 68 میلیارد تومان برای اجرای پروژه های اقتصاد مقاومتی در شهرستان کم برخوردار قلعه گنج دیده شده است.
جعفر رودری با اشاره به اینکه برنامه محوری از رویکردهای مهم سیاست های اقتصاد مقاومتی به شمار می رود، افزود : رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کرده اند که سیاست های اقتصاد مقاومتی باید منطبق بر برنامه ششم توسعه کشور بوده و در قالب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت پیگیری شوند.
وی با بیان این مطلب که اقتصاد شهرستان قلعه گنج غالبا کشاورزی است، ادامه داد: براساس سرشماری های سال های 90 و 95 از مجموع اشتغال قلعه گنج، حدود 57 درصد در بخش کشاورزی، 25 درصد در بخش صنعت و معدن و بیش از 18 درصد در بخش خدمات بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان گفت : بر اساس برنامه ششم توسعه، باید سالانه یک هزار و 720 شغل در قلعه گنج ایجاد شود که به طور متوسط در پنج سال گذشته، سالانه یک هزار و 50 شغل ایجاد شده است.
رودری خاطرنشان کرد: هدف گزاری برنامه ششم توسعه و برنامه معین اقتصادی منطقه، نقش راه توسعه این منطقه را مشخص کرده و در سایه تعامل بیشتر این معین ها با مدیران دستگاههای اجرایی شاهد توسعه متوازن در این استان غنی از حیث منابع خواهیم بود.
برآیند گفته های تیم اقتصادی استان کرمان در دور جدید حاکی از نگاه توسعه ای مبتنی بر برنامه دارد که بدون شک در سایه این سیاست جدید کاری و تلفیق داشته های دانشگاهیان با موفقیت های اقتصادی بخصوص در صنعت و معدن چشم انداز روشنی را برای این استان زرخیز و در عین حال کم برخوردار داشته باشیم .
5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.