به گزارش ایرنا، علی اسدی شامگاه پنجشنبه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهربابک با اشاره به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در شهرستان افزود: دولت با توجه به مشکلات پیش آمده توان و بودجه ای برای اجرای طرح های اشتغال زایی ندارد در نتیجه باید تلاش خود را برای جذب سرمایه گذار خصوصی در جهت راه اندازی طرح ها و همچنین ایجاد اشتغال داشته باشیم.
وی بیان داشت: از ابتدای دوره نمایندگی اولویت خود را در بالا بردن منابع مالی شهرستان شهربابک علاوه بر منابع مالی دولتی گذاشتم و اکنون با راه اندازی معدن ایجو بعد از هفت سال توسط بخش خصوصی به یکی از اهداف این فرایند رسیدیم.
اسدی به کلنگ زنی کارخانه تغلیظ معدن ایجو در دهه فجر خبر داد و گفت: با ورود بخش خصوصی به بخش مس در شهرستان شهربابک می توان مشکل بیکاری شهرستان را رفع نمود و اگر همین روند در راه اندازی معدن چاه فیروزه هم صورت بگیرد زودتر به نتیجه خواهیم رسید.
وی اظهار داشت: یکی از کارهای دیگری که در زمینه جذب منابع مالی بخش خصوصی در شهرستان انجام گرفت، تصویب ایجاد منطقه ی ویژه اقتصادی بود که در حال حاضر با دو سرمایه گذار برای ایجاد کارخانه و کارگاه در منطقه ویژه اقتصادی رایزنی شده است.
نماینده مردم شهربابک در بحث آزاد راه شهربابک به سیرجان، تصریح کرد: تاکنون 90 درصد این پروژه انجام شده که با توجه به تردد بالای وسایل نقلیه در این مسیر می توان با ساخت آزاد راه و اخذ عوارض منابع مالی شهرستان به خصوص شهرداری ها را افزایش داد و مطمئنا شهرداری هایی با منابع مالی قدرتمند توان بیشتری در افزایش امکانات شهری و رفاهی برای مردم شهرستان خواهند داشت.
اسدی در ادامه با اشاره به انجام پروژه فاضلاب شهری در آینده نزدیک و علاوه بر ارتقای سطح بهداشت عمومی و مدیریت مصرف آب در شهرستان شهربابک گفت: با رایزنی هایی که انجام دادیم توانستیم این پروژه را نیز به بخش خصوصی واگذار کنیم و به دلیل اینکه شرکت مس در شهربابک تضمین خرید پساب فاضلاب را از سرمایه گذار داده است، سرمایه گذار نیز با اطمینان بیشتری راغب به اجرای این طرح می باشد که با انجام این پروژه هم افزایش منابع مالی را در شهرستان شاهد خواهیم بود و هم اشتغالزایی را داریم.
وی ادامه داد : اگر منابع مالی در بخش خصوصی در شهرستان افزایش یابد مطمئنا با کمبود نیروی کار مواجه خواهیم شد به طور مثال دهها طرح در بخش صنایع جنبی مس ارائه داده شده است که سرمایه گذاران مختلفی با توجه به سود بالای طرح های معدنی, مایل به اجرای آن ها هستند البته ما امیدواریم خود مردم شهربابک در این طرح ها سرمایه گذاری کنند.
نماینده مردم شهربابک در پایان جذب سرمایه گذاران خصوصی و افزایش منابع مالی شهرستان را با همدلی و انسجام داخلی مسئولان میسر دانست و گفت: خوشبختانه تاکنون با هماهنگی و همکاری مسئولان شهرستان پیشرفت خوبی در جذب سرمایه گذار داشتیم و امیدواریم با دوری از حواشی سیاسی این روند سیر صعودی خود را در پیش گیرد.
در این نشست فرماندار شهربابک نیز با اشاره به ظرفیت توسعه اقتصادی در شهرستان شهربابک ‌گفت: 6 هزار و 900 میلیاد تومان سرمایه گذاری در بخش معادن داریم و پس از سیرجان شهربابک دومین شهرستان بخش توسعه معادن است .
علیرضا اسدی با بیان اینکه در بخش گردشگری برنامه های خوبی در دست اقدام است، اظهار داشت: در صنایع دستی، کارگاه های تراش سنگ ‌فیروزه و قالی ذهنی باف شهربابک ‌کارهای خوبی صورت گرفته است.
وی از برداشت 500 تن گیلاس در شهربابک یاد کرد و به کشت و برداشت محصولاتی که آب کمتری احتیاج دارند در شهربابک اشاره کرد و اظهار داشت: در بخش دامپروری اصلاح نژاد دامها و اجرای طرح های صنعتی و نیمه صنعتی در دست اقدام است .
اسدی همکاری بیشتر بانکها برای پشتیبانی از طرحهای اشتغال زا در این شهرستان را خواستار شد.
شهربابک در 240 کیلوکتری غرب کرمان واقع است.
9899/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.