به گزارش خبرنگار ایرنا، شهاب نادری روز جمعه به هنگام بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از روند عملیات ساخت این بیمارستان گفت: این همه تأخیر در اجرای این پروژه در شأن مردم پاوه نیست.
وی اظهار کرد: بنده با شناختی که از مهندس علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی دارم، ایشان پیمانکار پروژه را موظف و ملزم می کنند که هم پیمانکار وهم دانشگاه علوم پزشکی به موازات هم در تکمیل و تجهیز بیمارستان اقدام کنند.
وی گفت: اگر پیمانکار و دانشگاه در کنار هم و به موازات یکدیگر بطور جدی و با تمام توان کار کنند قول می دهم که طی سه ماه بیمارستان تکمیل، تجهیز و به بهره برداری برسد.
نادری گفت: با توجه به وضعیت پاوه و مرزی بودن آن، این بیمارستان از نیازهای اصلی و اساسی مردم این شهرستان است.
محمدجعفر علیزاده معاون وزیر راه و شهرسازی نیز گفت: برای تأمین نیازهای مردم چهار بخش تخصصی زنان و زایمان، جراحی، داخلی و کودکان و نوزدان در بیمارستان پاوه پیش بینی شده است.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تأسیسات دولتی و عمومی کشور افزود: متناسب با نیازهای روز تغییراتی را در بخشهای مختلف این بیمارستان اعمال کردیم.
وی اظهار کرد: بخش زایمان را تغییر دادیم به LDA و بخش اورژانس، درمانگاه، کلینیک ها تخصصی و فوق تخصصی نیز پیش بینی شده است.
وی افزود: این پروژه توسط اداره کل راه و شهرسازی استان کرمانشاه اجرا می شود براساس جلسات و نشستهای متعدد و مستمر در استان و مرکز ضروت بازدید از پروژه از نزدیک و در جریان قرار گرفتن روند اجرای طرح ونحوه پیشرفت آن مورد تأکید قرار گرفت.
کلنگ احداث بیمارستان جدید شهرستان پاوه در سال 1388 به زمین زده شد.
شهرستان پاوه با بیش از 62 هزار نفر جمعیت در شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
7448/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.