حجتالاسلام سیدجواد حسینیکیا در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: انتخاب شعار اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید و اشتغال نشاندهنده دغدغه رهبر معظم انقلاب در راستای رسیدگی به مقوله اقتصاد و حرکت در جهت تقویت پایههای اقتصادی کشور است.
نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تنها راهکار نجات کشور از مشکلات اقتصادی عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی است، گفت: در این راستا سود تسهیلات بانکی باید کاهش و در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و ایجاد اشتغال برای جمعیت جویای کار و رونق تولید داخلی در کشور جهتدهی شود.
حسینیکیا با بیان اینکه متأسفانه مدیران دستگاههای اجرایی کشور و استان کرمانشاه هنوز در تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی به باور یقینی و درونی دست نیافتهاند، بیان کرد: در صورت تحقق این باور که اقتصاد مقاومتی تنها برطرف کننده مشکلات اقتصادی و نسخه شفابخش اقتصاد است، اقتصاد کشور دچار یک تحول بسیار اساسی میشود.
وی افزود: در این راستا مجلس شورای اسلامی باید با وضع قوانین مناسب و جهتدهی منابع کشور به سمت اقتصاد مقاومتی اقدام مؤثری انجام دهد و دولت نیز باید به صورت جدی پای کار بیاید.
نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات اقتصادی استان کرمانشاه ناشی از ضعف مدیران و بخشی نیز ناشی از ضعف در زیرساختهای لازم اقتصادی در استان است، گفت: بخش دیگری از مشکلات را ناشی از قدرت ریسکپذیری پایین مدیران استانی است و همه این شرایط دست به دست هم داده تا نتوانیم به آن شرایط مناسب عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی بپردازیم.
وی با اشاره به لزوم بازاریابی خارجی با هدف صادرات محصولات کیفی در کشور عنوان کرد: همچنین باید در این راستا معافیت مالیاتی ویژهای برای سرمایهگذاران این عرصه در نظر گرفت و از واردات اجناس خارجی که ظرفیت تولید داخل دارد، جلوگیری شود.
حسینیکیا تاکید مقام معظم رهبری بر تولید و اشتغال در اقتصاد مقاومتی را به منظور شناخت قدرت و توانمندی جوانان این مرز و بوم و از سویی جهتدهی به مسئولان دولتی برای فراهم کردن زمینههای تولید و اشتغال برای تحقق این شعار دانست و اظهار کرد: در این راستا توجه ویژه به محصولات کشاورزی با هدف صادرات و صنعت گردشگری با هدف جذب مسافران و گردشگران خارجی باید انجام شود.
وی تحقق شعار سال را در گرو فرهنگسازی برای استفاده از تولیدات داخلی عنوان کرد و افزود: هنوز فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی در کشور جا نیفتاده و مردم تمایل چندانی به خرید تولیدات داخلی ندارند و اگر مردم پای کار باشند و خرید کالای ایرانی را در برنامه داشته باشند بخش زیادی از مشکلات حل خواهد شد، هر چند دستیابی به این امر نیازمند تلاش در جهت بالا رفتن کیفیت تولیدات داخلی و فراهم کردن قدرت رقابتی بیشتر با نمونههای خارجی است.
نماینده مردم سنقروکلیایی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمار بالای فارغالتحصیلان بیکار در کشور گفت: استفاده از این ظرفیتهای انسانی مهم میتواند در برون رفت از مشکلات اثرگذار باشد، این در حالی است که متاسفانه اغلب فارغالتحصیلان دانشگاهی به دنبال کارهای اداری و دولتی هستند که این ضعف فرهنگی است و برای حل مشکل باید به سمت تولید و کارآفرینی پیش رفت که نقش دانشگاهها در تربیت نسل کارآفرین مهم و اثرگذار خواهد بود.
انتهای پیام/