به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی دانشگاه رازی؛ این تفاهم نامه در سرسرای اجتماعات دانشگاه رازی کرمانشاه منعقد شد و به امضای دکتر اعلمی‌آل‌آقا رییس دانشگاه رازی و دکتر سردار مدیری معاون وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح رسید.
انجام عکسبرداری های هوایی، تولید نقشه های توپوگرافی، دریافت و پردازش و تصحیح هندسی تصاویر ماهواره ای، تهیه مدل های رقومی ارتفاعی، تهیه و تامین سامانه های اطلاعاتی مکانی، مشارکت در برگزاری همایش های تخصصی، انجام پروژه های مطالعاتی، امکان سنجی و پژوهشی و ... از اصلی ترین محورهای این تفاهم نامه همکاری مشترک است.

**دانشگاه رازی، دانشگاهی جامع در غرب کشور
رییس دانشگاه رازی کرمانشاه در این نشست با بیان اینکه دانشگاه رازی در دوران قبل از انقلاب تنها 800 دانشجو داشت گفت: این رقم اکنون به بیش از 12 هزار دانشجو رسیده است که 25 درصد از جمعیت دانشجویان این دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) تشکیل می دهند و توسعه خوبی از جهت تحصیلات تکمیلی در دانشگاه رازی به وجود آمده که با استفاده از این ظرفیت می‌توان آهنگ رشد را سرعت بخشید.
دکتر محمدابراهیم اعلمی آل آقا افزود: دانشگاه رازی با داشتن پتانسیل بالای علمی، امروز به یک دانشگاه جامع در غرب کشور تبدیل شده و مجموعه کاملی از تخصص ها در دانشگاه رازی جمع شده ‌است.
او با اظهار خوشحالی از اینکه این مجموعه توانسته است کارهای مؤثری در استان انجام دهد، گفت: در راستای توسعه هرچه بیشتر جامعه، هم افزایی بین دانشگاه و دستگاه های مختلف را در دستور کار داریم و همواره به دنبال گسترش هرچه بیشتر این تعاملات و تعمیق آن هستیم.
وی اضافه کرد: در هشت سال دوران دفاع مقدس پذیرای رزمندگان اسلام بودیم که افتخار بزرگی برای منطقه‌ کرمانشاه است.
رییس دانشگاه رازی در ادامه گفت: این دانشگاه جزو معدود دانشگاه‌های کشور است که طرح بزرگ آمایش سرزمین استان در آن در حال انجام است و روز به روز برنامه های پژوهشی خود را تعمیق می بخشیم و امروز بیش از آنکه بخواهیم به آموزش فکر کنیم به دنبال ایجاد برنامه‌های پژوهشی و توسعه آن هستیم.
وی اظهار کرد که دانشگاه امروز در مسیر یک تحول ساختاری و از سمت آموزش محوری به سمت پژوهش محوری در حال حرکت است و باید به هر طریق ممکن آهنگ رشد و تعالی کشور را با سرعت بیشتری ادامه دهیم.
وی اظهار امیدواری کرد که انعقاد تفاهم نامه مشترک با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، دانشگاه را در مسیر خوبی سوق دهد.

**تحول خاصی در تعیین جغرایایی کشور بوجود آمده است
در ادامه این نشست معاون وزیر دفاع و رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح گفت: دانشگاه تداوم سرمایه بزرگ انسانی است و هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین این سرمایه بزرگ انسانی شود چرا که داشتن سرمایه انسانی دلسوز و متعهد چیزی نیست که بتوان برای آن جایگزینی انتخاب کرد.
دکتر مهدی مدیری افزود: سرعت در مسیر توسعه، مطلوب جامعه ما نیست و نیازمند جهش در مسیر توسعه هستیم و اگر دستگاه های اجرایی کشور بخواهند تحول آفرین باشند و کشور را به توسعه پایدار برسانند و اقتدار کشور را حفظ کنند، طبیعتا باید ارتباط ویژه ای با بدنه دانشگاه های کشور برقرار کنند که این تاکید فرماندهی کل قواست که همه دستگاه های اجرایی باید به سراغ دانشگاه ها بروند و از توان آنها نهایت استفاده را ببرند.
رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح کشور اظهار کرد: تعاملی که بین دستگاه های مختلف و دانشگاه‌ها برقرار می‌شود در نهایت بستری را فراهم می‌کند که پژوهش‌های دانشگاهی نیز سمت و سوی رفع مشکلات جامعه را در پیش گیرند.
دکتر مدیری در ادامه با اشاره به اینکه سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح کشور در سال 1300 راه اندازی شده و اکنون 95 سال از عمر آن می‌گذرد، تصریح کرد: اولین عکسبرداری هوایی در سال 1318 و توسط شرکت های هواپیمایی خارجی در ایران شکل گرفته است. اما این سازمان امروز مجهز به هواپیماهای عکسبرداری است.
وی افزود: بعد از دوران انقلاب و به ویژه دوران دفاع مقدس تحول خاصی در بحث تعیین جغرافیایی کشور به وجود آمد.
دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان یکی از قطب های علمی غرب کشور اکنون دارای 9 دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص 10 استاد، 49 دانشیار، 250 استادیار، 46 مربی و در مجموع 355 عضو هیات علمی در 39 گروه آموزشی و حدود 12 هزار دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت می کند.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی.
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.