عثمان ویسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه 830 نفر نیروی آموزشی امسال آموزش و پرورش روانسر را همراهی خواهند کرد، افزود: محل خدمت تمام آموزگاران و دبیران مدارس این شهرستان برای سال تحصیلی جدید تعیین شده است.
او ادامه داد: جدول شیفت کاری مدارس شهرستان روانسر برای سال تحصیلی جدید در 2 گروه چرخشی و ثابت صبح مشخص شده است.
ویسی افزود: فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس این شهرستان در سال تحصیلی جدید در 2 گروه رجایی و باهنر ساماندهی شده است.
مدیر آموزش و پرورش روانسر اظهار داشت: 40 آموزشگاه این شهرستان به صورت چرخشی نوبت صبح و بعدازظهر دایر می شود و 108 مدرسه شهری و روستایی نیز به صورت ثابت صبح است.
وی در ادامه از ایجاد سه واحد آموزشی جدید در روستاهای بخش مرکزی روانسر خبر داد و گفت: این واحدها در روستاهای گراب علیا، سمنگان و نوروله سفلی دایر شده و مراحل اداری برای دریافت کد فضا از طریق گروه طرح و برنامه انجام شده است.
مدیر آموزش و پرورش روانسر در ادامه اظهار داشت: 345 آموزگار مدارس ابتدایی این شهرستان به تفکیک زن و مرد و بر اساس امتیاز محل خدمت خود برای سال تحصیلی جدید را انتخاب کرده اند.
وی با بیان اینکه دوران دبستان هم از لحاظ کمی و کیفی در موفقیت تحصیلی و تربیتی دانش آموزان تاثیر گذار است اضافه کرد: آموزش ‌و پرورش یکی از رکن های اساسی توسعه است که ستون‌های اصلی آن در آموزش ابتدایی می باشد و آموزگار نقش اول را ایفا می کند.
مدیر آموزش و پرورش روانسرهمچنین در ادامه گفت: با آغاز سال تحصیلی جدید بر فعالیت سرویس های حمل و نقل دانش آموزان نظارت جدی تر و بیشتری صورت می گیرد.
ویسی از برنامه مشترک آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و شهرداری برای ساماندهی سرویس های حمل و نقل دانش آموزی در سال تحصیلی جدید خبر داد و افزود: با همکاری پلیس راه و پلیس راهور از فعالیت سرویس های فاقد معاینه فنی و بیمه نامه شخص ثالث جلوگیری خواهد شد.
وی تصریح کرد: آئین نامه سرویس های حمل و نقل دانش آموزان به مدارس شهرستان روانسر ابلاغ شده و مدیران باید بر اساس مفاد آئین نامه از وسایل نقلیه مطمئن و دارای مجوز استفاده کنند.
مدیر آموزش و پرورش روانسر با بیان اینکه بکارگیری رانندگان مجرد در تمام مدارس اعم از دخترانه و پسرانه ممنوع است و اولویت خدمات حمل و نقل در مدارس دخترانه با بانوان می باشد، اضافه کرد: حمل و نقل دانش آموزان به صورت مختلط در تمام دوره های تحصیلی ممنوع می باشد و در موارد خاص با پیشنهاد کارگروه مدرسه و دریافت مجوز از حراست آموزش و پرورش بلامانع است.
ویسی اظهار داشت: رانندگان و پیمانکاران اجازه دریافت هیچ گونه وجهی از اولیا دانش آموزان ندارند و مدیران باید کرایه ها را به صورت ماهیانه دریافت و ترتیبی اتخاذ کنند که کرایه های 9 ماه قرارداد تا پایان اسفند تسویه شود.
وی تصریح کرد تمام وجوه سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزی ابتدا به حساب مدارس واریز و مدیران مدارس و انجمن اولیاء و مربیان با رانندگان و پیمانکاران قرار داد منعقد می کنند.
ویسی یادآور شد: در سال تحصیلی گذشته بیش از 684 دانش آموز مدارس شهری و روستایی این شهرستان با 120 وسیله نقلیه شامل تاکسی، سواری شخصی و مینی بوس تردد کردند.
7455/3033
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.