محمدهژیر یوسفی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح با مشارکت هفت گروه بازرسی شامل سه گروه ثابت و چهار گروه سیار از 27 اردیبهشت (اول رمضان) شروع و تا 25 خرداد تداوم داشت.
وی اضافه کرد: این گروه های بازرسی در مجموع 2 هزار و 984 مورد از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی بازدید کرده و این مقدار فرآورده را کشف و ضبط کردند.
یوسفی افزود: این مواد غیرقابل مصرف شامل ماهی، فرآورده های لبنی، گوشت قرمز و مرغ زنده بود که پرونده تخلف این مراکز به تعزیرات حکومتی استان کردستان ارسال شد.
وی یادآور شد: این مواد غیرقابل مصرف با توجه به اینکه می توانست سلامتی شهروندان را تهدید کند با دستور مقامات قضایی به صورت بهداشتی و اصولی معدوم شد.
وی تاکید کرد: با توجه به افزایش تقاضای مصرف انواع فرآورده خام دامی در ایام ماه مبارک رمضان و در راستای نظارت مستمر بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر اینگونه اماکن اجرا شد.
رئیس شبکه دامپزشکی سنندج گفت: در طول این ماه این گروه های دامپزشکی در 2 نوبت صبح و عصر حتی در ایام تعطیل فعالیت مستمری بر بازار عرضه فرآورده های خام دامی داشتند.
به گزارش ایرنا، در شهرستان سنندج و روستاهای اطراف آن یک هزار و 200 واحد عرضه فرآورده خام دامی و یک واحد کشتارگاه صنعتی دام فعالیت می کنند که روزانه 120 راس دام سبک و 50 راس دام سنگین و در این کشتارگاه صنعتی و روزانه 25 تُن مرغ در کشتارگاه طیور ذبح می شود.
جمعیت دامی شهرستان سنندج 90 هزار راس دام سبک و 85 هزار راس دام سنگین است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.