فرزاد حسینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عملیات مکانیکی آبخیزداری در قالب اجرای سازه‌های رسوبگیر سنگی، ملاتی و گابیونی در این اراضی اجرا خواهد شد.
وی هدف از اجرای این سازه‌ها را جلوگیری از بروز سیل، کاش فرسایش خاک و افزایش نفوذ پذیری بارش ها اعلام کرد و افزود: این عملیات در قالب 2 طرح از محل اعتبارات ملی در حوزه سد ژاوه زیر حوزه‌ کیلانه و حوزه سد قشلاق با اعتبار هفت میلیارد و 830 میلیون ریال انجام می شود.
حسینی اضافه کرد: در زیر حوزه کیلانه شامل 2 هزار و 500 مترمکعب سازه رسوبگیر گابیونی و 860 مترمکعب سازه سنگی ملاتی،290 مترمکعب سازه گابیونی و 200 مترمکعب سازه ملاتی در زیر حوزه دولبندی و در طرح استانی زیرحوزه سو 600 مترمکعب سازه گابیونی احداث می‌شود.
وی یادآور شد: عملیات آبخیزداری مکمل فعالیت های حفاظت از اراضی ملی و بخش های جنگل و مرتع است که این فعالیت ها به صورت عملیات بیولوژیکی، مکانیکی، بیومکانیکی و مدیریتی، مهمترین راه حفاظت خاک و کاهش خسارت ناشی از فرسایش و تخریب خاک بوده و می تواند عامل مهمی در توسعه زیر ساخت های بخش کشاورزی باشد.
شهرستان سنندج در حوزه آبخیز رودخانه سیروان قرار دارد و عملیات آبخیزداری در بخش مرکزی این شهرستان تحت پوشش طرح های سد قشلاق و سد در دست ساخت ژاوه و در بخش کلاترزان نیز در زیر مجموعه سد داریان قرار می‌گیرد.
شهرستان سنندج با 330 هزار هکتار مساحت دارای 220 هزار هکتار اراضی ملی و 40 هزار هکتار جنگل است.
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.