به گزارش خبرنگار ایرنا، موحد امان اللهی روز سه شنبه در مراسم تجلیل از شوراهای شهر و روستاهای این شهرستان اظهار کرد: با توجه به اینکه شوراها نماینده مردم در پارلمان های محلی هستند با کمک آنها سعی می کنیم رضایت مردم از عملکرد دستگاه های اجرایی را جلب کنیم.
به گفته وی، برای پروژه های نیمه تمام با توجه به تحریم های اخیر در کشور و فشار معیشتی بر مردم باید مدیران و مسئولان شهرستان تمام تلاش خود را بکار گیرند و با زبان تکریم پاسخگوی به حق مطالبات مردم باشند تا با همفکری، برنامه ریزی و مشارکت به اهداف خود برسیم.
امام جمعه اهل سنت شهرستان قروه نیز در این مراسم گفت: شوراها جلوه مشارکت مردم و مردم سالاری برای اداره شهر و روستا و مدیریت شهری هستند.
ماموستا ملا هاشم نوری افزود: فلسفه تشکیل شوراها اینکه پارلمان محلی، تصمیم گیری های خُرد را عمومیت بخشد و مردم در این تصمیم ها نقش مستقیم ایفا کنند.
وی شوراهای اسلامی شهر و روستا را بازوان قدرتمند نظام و دولت دانست و تاکید کرد: مردم ‌سالاری یکی از افتخارات بزرگ نظام اسلامی است.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهر قروه نیز در این مراسم گفت: شورا به عنوان یکی از ارکان مهم اجتماعی با نفی خود محوری و تک روی های فردگرایانه در فرهنگ ما قدمت بسیار دارد و از اهمیت خاصی برخوردار است.
هادی مرادیانی با اشاره به اینکه شورا مهمترین پل ارتباطی، شبکه ارتباطی و زبان گویای مردم با مسئولان است، افزود: اهمیت شورا در اسلام و نظام اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است تا آنجا که یکی از سوره های قرآن به نام شورا نامگذاری شده است.
وی با انتقاد به اینکه فلسفه وجود شورا واقعا آن چیزی نیست که در کشور وجود دارد، یادآور شد: اعضای شورا به اشتباه به عنوان شورای شهرداری نامگذاری شده اند و شورا باوری در میان مسئولان دیگر دستگاه ها وجود ندارد.
مرادیانی با اشاره به مشکلات شهرداری قروه گفت: نبود درآمد پایدار در شهرداری ها و وابسته بودن به درآمدها و منابع ناپایدار همچون صدور پروانه های ساختمان و فروش تراکم مشکل عمده ای که باید با اتکا به بخش خصوصی و سرمایه گذاری این وابستگی را تغییر داد.
وی عدم توجه به بخش گردشگری، نبود یکپارچگی در مدیریت شهری، به روز نبودن ساختار حقوقی و قوانین شهرداری ها، عدم معافیت مالیاتی سازمان های وابسته به شهرداری، نبود اعتبارات استانی و ملی و مدیریت پسماند شهرستان را از دیگر مشکلات شهرداری قروه اعلام کرد.
قروه در 90 کیلومتری شرق سنندج واقع شده و 140 هزار نفر جمعیت دارد.
7345/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.