حیدر ویسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از اساتید و دوستداران محیط زیست توانسته از نمایی نزدیک از این گونه با ارزش تصویربرداری کند تا حضور این گربه سان را در منطقه شکار ممنوع ثبت شود.
وی افزود: حضور و زیست گربه جنگلی در این منطقه خبر خوبی برای دوستداران محیط زیست است و نشان می دهد که این منطقه امنیت و شرایط مطلوب برای زیست و حضور این گونه با ارزش را دارد.
ویسی تاکید کرد: محیط بانان این اداره کل چند سال قبل نیز در پناهگاه حیات وحش و تالاب بین المللی زریبار مریوان موفق به مشاهده گربه جنگلی شده بودند.
به گفته وی، از 10 گونه گربه سانان در ایران چهار گونه از جمله گربه جنگلی، گربه وحشی، گربه سیاه گوش و پلنگ در مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع استان کردستان زیست می کنند.
**
گربهٔ وحشی یا گربهٔ دشتی نام علمی: Felis silvestris عضوی از خانوادهٔ گربه ‌سانان است که در غرب آسیا و قسمت‌هایی از اروپا و آفریقا زندگی می‌کند.
گربه وحشی از پستانداران و پرندگان کوچک تغذیه می‌کند و در محیط‌های مختلفی از جمله مراتع بی‌ درخت تا جنگل‌های انبوه توانایی زندگی دارد.
این گونه که 60 تا 95 سانتیمتر طول و پنج تا هشت کیلوگرم وزن دارد در حدود 14 سال عمر می کند و نیای گربه‌های اهلی است.
**
منطقه شکار ممنوع 'چنگ الماس' بیجار با 10 هزار و 438 هکتار مساحت در 50 کیلومتری شرق بیجار و در حاشیه سد تلوار همدان واقع شده و یکی از زیستگاه های قوچ و میش در این منطقه به شمار می رود.
خبرنگار: عبدالله رحمانی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
3020/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.