به گزارش ایرنا، پرویز کولانی روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش قروه افزود: زمانی به توسعه دست پیدا می کنیم که یکسری مولفه ها باید وجود داشته باشد و توسعه و ترقی برای تعالی مادی و معنوی انسان ها است.
به گفته وی وظیفه مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران این است اخلاق را در جامعه نهادینه کنند و برای این امر ابتدا باید مسئولان خود به آن توجه کنند چرا که مردم آن ها را می بینند.
کولانی یکی از مولفه های مهم در شهرستان قروه را برای توسعه و ترقی، وحدت و برادری دانست و گفت:بدون این دو مقوله هیچ توسعه ای امکان پذیر نیست.
فرماندار قروه افزود: اداره کردن آموزش و پرورش بدون مشارکت عمومی، سخت است و برای این امر باید جلب مشارکت های مردمی و درگیر کردن همه آحاد مردم مدنظر باشد.
وی با اشاره به اینکه نبود مدیریت واحد یکی از مشکلات برای اوقات فراغت دانش آموزان است گفت: خود آموزش و پرورش باید از امکانات سایر دستگاه های اجرایی از جمله اداره ورزش و امور جوانان را احصا کند و 20 تا 40 درصد از ظرفیت دستگاه های ذی ربط در اختیار آموزش و پرورش و دانش آموزان برای استفاده بهتر از ایام تابستان قرار بگیرد.
کولانی گفت: یکی از نیازهای جامعه ما این است از خلا آموزشی به نحو شایسته باید استفاده کرد و در طول سال با استعداد یابی و گروه بندی برای دانش آموزان برنامه ریزی مناسبی تدارک شود تا از ظرفیت آموزش های فنی و حرفه ای به خوبی بهره مند شد.
وی با اشاره به اینکه روز جهانی قدس روز اتحاد مسلمانان است گفت: روزی که وجه تمایز مسلمانان با داعش و گروه های انحرافی که به نام اسلام وارد شدند مشخص می شود و ماهیت ملت ایران که یک ملت ظلم ستیزی است با حضور خود بر اتحاد و انسجام ملی به دنیا نشان می دهد ملت ما بیدار است و امنیت و نظام خود را دوست دارند.
کولانی افزود: در راهپیمایی روز قدس همه ملت های مسلمان یکصدا در دفاع از حق و مظلوم وارد صحنه می شوند و مردم ایران سردمدار این حرکت که از یادگارهای ارزشمند امام است حضور پیدا می کنند.
امام جمعه اهل سنت شهر قروه نیز گفت: امروزه قشر جوان با توجه به آموزش ها و تعالیمی که می بیند و امکاناتی که در اختیار دارد، بازهم خطرات و آسیب ها، جوانان را تهدید می کنند.
ماموستا ملاهاشم نوری افزود: مسئولان در قبال اجتماع و جوانان مسئول هستیم و باید وظایف را به درستی انجام بدهیم.
ماموستا نوری گفت: با توجه به نزدیکی استان کردستان به مرزها و فعالیت احزاب و افکار مختلف در منطقه می طلبد که در این زمینه فعالیت ها و کارهای فرهنگی را بیشتر و عملیاتی کرد چرا که دشمن با سرعت زیادی حرکت می کند و فقط صرف برگزاری جلسات محدود نشود.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان قروه هم گفت: در سال جاری با واقعی شدن نمرات در هدایت تحصیلی تاکنون 40 درصد دانش آموزان فعلا رشته علوم تجربی را کسب کردند در صورتی که سال گذشته 100 درصد دانش آموزان در هدایت تحصیلی، رشته علوم تجربی را کسب کردند.
حسین الماسی افزود: در سال جاری با روش علمی، تعدادی از درس های اساسی که تاثیر زیادی در انتخاب رشته دانش آموزان دارد به صورت امتحان نهایی برگزار و نمره واقعی به دانش آموزان ارائه داده شد.
به گفته وی در پایه نهم سه درس عربی،مطالعات اجتماعی و علوم تجربی تاثیر بسزایی در رشته علوم تجربی و رشته علوم انسانی دارد به صورت امتحان نهایی برگزار شد.
به گفته وی با اجرا شدن پروژه مهر، کلاس بندی و سازمان دهی دانش آموزان از اول مهر سال تحصیلی آغاز می شود و کردستان در سنوات گذشته رتبه اول کشور را در این زمینه را بدست آورده است.
به گفته این مسئول هدف از برگزاری فعالیت های تابستانی را علاوه بر پرکردن اوقات فراغت،نشاط و تقویت جسم و روان برای رشد اجتماعی دانش آموزان و جلوگیری از رشد و کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.
الماسی با اشاره به اینکه 12 درصد دانش آموزان در مدارس هیات امنایی مشغول به تحصیل هستند، گفت: از مجموع 10 مدرسه هیات امنایی در شهرستان قروه چهار مدرسه ابتدایی،سه مدرسه متوسط دوره اول و سه مدرسه متوسطه دوره دوم با هزار و 433 پسر و هزار و 131 دختر معادل 12درصد در آن مدارس تحصیل می کنند.
7345/ 3020
**خبرنگار:سارا صالحی**انتشاردهنده: عبداله رحمانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.