انور اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با اشاره به هزینه‌های درمانی بیماران خاص در استان کردستان اظهار داشت: هزینه‌های درمانی و خدمات سلامت برای بیماران خاص "هموفیلی، تالاسمی، ام‌اس، دیالیزی و پیوند کلیه" که تحت پوشش بیمه سلامت هستند رایگان است.

وی گفت: افراد سرطانی شامل بیماری‌های خاص نیستند اما بیمه سلامت بسیاری از هزینه‌های درمانی این بیماران را نیز تقبل کرده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به رضایت‌مندی مردم و افراد تحت پوشش بیمه سلامت از خدمات این بیمه در استان تصریح کرد: آمارها نشان می‌دهد که در طرح تحول نظام سلامت موضوعی که برای افراد تحت پوشش این بیمه مطرح است این بوده که میزان پرداختی هزینه‌های درمانی کاهش یافته و در حوزه بیمارستانی 70 تا 80 درصد مردم رضایت دارند و  نقش بیمه سلامت در این حوزه برجسته است.

وی گفت: در اجرای طرح نظام سلامت 80 درصد مردم رضایت‌مندی دارند و بیش از 90 درصد از مردم استان کردستان از خدمات بیمه سلامت به ویژه در کاهش میزان پرداختی هزینه‌های درمانی رضایت دارند.

در کردستان کمبود مراکز درمانی وجود دارد

اسماعیلی با اشاره به اینکه کمبود مراکز درمانی در استان وجود دارد، افزود: خوشبختانه بیمارستان 540 تخت‌خوابی کوثر سنندج، کمک زیادی به افزایش تخت‌های بیمارستانی، تخصص‌ها و فوق‌ تخصص‌های این استان کرده است.

وی اظهار کرد: با احداث بیمارستان کوثر سنندج دیگر بیماران مجبور نیستند برای مداوا به جاهای دیگر و استان‌های کشور مراجعه کنند و از این‌گونه خدمات در داخل استان برخوردار می‌شوند.

99 درصد اهداف بیمه سلامت در کردستان تحقق پیدا کرد

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان گفت: در حال حاضر به 99 درصد اهداف پوشش بیمه‌ای بیمه سلامت در استان دست پیدا کردیم و یکی از استان‌های پیشتاز کشور در این زمینه هستیم مگر اینکه کسی خودش نخواهد دفترچه بیمه سلامت داشته باشد.

وی گفت: در فاصله کمتر از 10 دقیقه افرادی که هیچگونه بیمه‌ای نداشته باشند می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات درمانی طرف قرارداد در سطح استان مراجعه کنند و دفترچه خدمات درمانی بیمه سلامت را دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به اهداف و چشم‌انداز بیمه سلامت خاطر نشان کرد: اگر مردم و سازمان بیمه سلامت کشور با ما همراه باشند خدمات زیادی به افراد تحت پوشش استان خواهیم داشت و در مراکز دفاتر ICT روستایی استان به جای اینکه مردم به دفاتر پیشخوان خدمات درمانی در شهرها مراجعه کنند، دفترچه‌های سلامت روستاییان به درب منازل آنها برده می‌شود.

وی گفت: از سال 92 تا سال 95، هزینه‌های درمانی 4 تا 5 برابر افزایش یافته است و باید بتوانیم هزینه‌ها را برای بیمه شدگان کنترل کنیم و اگر روند خدمات درمانی هزینه‌ها کنترل نشود ما شرمنده مردم می‌شویم.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 624552
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.