عبدالله رحیمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: تعاونی فراگیر بانوان زیر نظر اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و با همکاری بهزیستی و کمیته امداد با هدف اشتغالزایی برای زنان بی سرپرست و بد سرپرست در سقز تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر اعضای این تعاونی ۲۲۲ نفر است و حدود ۲۰۰ نفر دیگر نیز به آن اضافه می شود، افزود: در این تعاونی افراد گروه بندی شده و فرم استعدادیابی در اختیار آنان قرار گرفته و چند نفر به عنوان پشتیبان به این افراد معرفی و چند کارگاه هم در حال راه اندازی برای اشتغال آنان است.
رحیمی اضافه کرد: امیدواریم تا دو سال آینده همه این افراد برحسب استعدادی که دارند و با دریافت تسهیلات و فرا گیری آموزشهای نوین، در کارگاه های کوچک و بزرگ بتوانند ایجاد شغل کنند و از این طریق درآمد پایدار داشته باشند.
مدیرعامل تعاونی و انجمن کار آفرینی سقز نیز ضمن اینکه هیات مدیره این تعاونی بزودی انتخاب می شود، گفت: در حال حاضر چند کارگاهی همچون: صنایع دستی و فرش، خیاطی لباس و کاور بیمارستانی و کالای مختلف، تولید دستکش و یک کارگاه تولید نبات برای اشتغال این افراد در حال راه اندازی است.
آرزو عبدی هدف از این تعاونی را ایجاد شغل، کسب درآمد پایدار و خودکفایی برای زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست، دانست و تاکید کرد: با این کار، تولید ملی و بازار فروش رونق پیدا می کند و از این طریق هم دست دلال را قطع و سود را به تولید کننده برمی گردانیم.
وی اظهار داشت: عضویت در این تعاونی را از زنان بی سرپرست از طریق ادار بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، موسسات خیریه و حاشیه شهر سقز آغاز کردیم و در ادامه هم افراد دیگری را شناسایی و به عضویت این تعاونی اضافه خواهیم کرد.
عبدی با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه ای سقز هم برای آموزش این افراد به صورت رایگان با ما همکاری دارد، افزود: با ایجاد این تعاونی، زنان سرپرست خانوار دارای شغل می شوند و آحاد جامعه هم به جای کمک نقدی به این افراد در راستایی تقویت این تعاونی گام بردارند تا همه زنان بی سرپرست را پوشش دهیم.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.