خالد سعیدی عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کردستان اظهار کرد: دو رسالت اصلی پارک علم و فناوری کردستان کمک به ارتقای فرهنگ کارآفرینی، نوآوری و فناوری و حمایت از ایده‌های نوآورانه و فناورانه است.
وی تاکنون در پارک علم و فناوری استان کردستان ۱۱۵ شرکت و واحد فناوری زیر پوشش این مجموعه فعالیت دارند، افزود: از این تعداد شرکت فناوری ۴۰درصد آنها به بلوغ رسیده و مابقی در گذار هستند.
سعیدی به اشتغالزایی این شرکت‌های زیر مجموعه پارک علم و فناوری اشاره کرد و یادآور شد: در این شرکت به طور مستقیم ۵۰۰ نفر مشغول به کار شده‌اند و ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر نیز به طور غیرمستقیم با این شرکت‌ها همکاری دارند.
وی تاکید کرد: نفس وجود واحدهای فناور متغیر بودن آنان است به این معنا که تعداد شاغلان در این واحدها متغیر است چون برخی شرکت‌ها به صورت پاره وقت و پروژه‌ای با افراد کار می‌کنند.
رئیس پارک علم و فناروی استان کردستان درآمد سالیانه این شرکت‌های فناوری را مطلوب ارزیابی و عنوان کرد: درآمد این شرکت‌ها طی سال جاری ۳۰ میلیارد تومان بوده است.
وی به تأسیس شرکت‌های خلاق در پارک علم و فناوری اشاره کرد و افزود: در سال جاری پنج واحد فناور، پارک علم و فناروی استان کردستان تبدیل به شرکت‌های خلاق شدند که این امتیاز بزرگی برای پارک بود.
سعیدی به ایجاد صندوق پژوهش و فناوری استان کردستان به عنوان بزرگترین دستاورد در زمینه سرمایه‌گذاری اشاره و اعلام کرد: این صندوق با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه کردستان چند شرکت خصوصی عضو پارک علم و فناوری فعالیت خود را در استان کردستان آغاز کرده است.
وی ادامه داد: با افتتاح صندوق پژوهش و فناوری در استان کردستان می‌توانیم به شرکت‌های فعال بویژه استارتاپ‌ها کمک بیشتری کنیم.
 

راه‌اندازی شهر دانش در کردستان
رییس پارک علم و فناروی استان کردستان راه‌اندازی مراکز نوآوری و شکوفایی، تاسیس کانون توسعه، فعالیت مجمع حامیان را از دیگر اقدامات پارک علم و فناوری برای توسعه فرهنگ نوآوری و فناوری در استان کردستان عنوان کرد.
وی به مشکلات شرکت‌های فناروی زیر مجموعه خود اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات این شرکت‌ها عدم تطابق تولیدات آن‌ها با استانداردهای جهانی بود که باید این استانداردها برای تولیدات شرکت‌های فناوری تدوین می‌شد.
سعیدی تاکید کرد: در این راستا با اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی استان کردستان یک تفاهم‌نامه تدوین شده تا استاندارد تولیدات شرکت‌های فناروی زیر مجموعه پارک علم و فناوری را تدوین کنند.
وی با قدردانی از اداره کل مالیات استان کردستان یادآور شد: بر اساس تعامل و همکار ی با اداره کل مالیاتی استان کردستان تمام شرکت‌ها و واحدهای فناروی زیر مجموعه پارک علم و فناوری از پرداخت ارزش افزوده و مالیات معاف شدند.
رییس پارک علم و فناوری کردستان از تعامل و همکاری دانشگاه کردستان با پارک علم و فناوری خبر داد و گفت: با ایجاد تعامل این دو واحد علمی استفاده از امکانات و زیرساخت‌ها شامل فضای کار مشترک، کارگاه، آزمایشگاه، کتابخانه و سایر امکانات علمی و آموزشی طرفین به صورت مشترک خواهد بود و برگزاری رویدادهای کارآفرینی و استارت‌آپی با مشارکت و تعامل کامل صورت خواهد گرفت.
وی به در اختیار قرار دادن زمین ۵ هکتاری از سوی دانشگاه کردستان به پارک علم و فناوری، اضافه کرد: با توجه به کمبود فضای استقرار برای شرکت‌های فناور و دانش بنیان، دانشگاه کردستان زمینی ۵ هکتاری را برای احداث ساختمان پارک علم و فناوری برای فعالیت‌ شرکت‌ها اختصاص داده است.
سعیدی به اراضی در اختیار پارک علم و فناوری کردستان در تپه کوچکه ره‌ش اشاره کرد و افزود: در این اراضی با همکاری مراکز علمی سطح استان شهر دانش افتتاح خواهد شد.
وی تاکید کرد: با همکاری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه کردستان این اراضی به باغ بوتانیک، پارک و کلکسیون گیاهان دارویی و خوراکی به ویژه گیاهان بومی استان (در حدود ۵۰ گونه) تبدیل خواهد شد که این امر موجب استفاده بهینه از این منبع خدادادی برای توسعه کسب و کارهای پایدار بویژه در حوزه گیاهان دارویی خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.