خلیل رنجبر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: دوره آموزشی کار با رایانه ویژه دانش‌آموزان دارای آسیب بینایی از اول دی در آموزش و پرورش استثنایی این استان آغاز شده و تا ۳۰ بهمن نیز ادامه دارد.

وی افزود: این دوره‌های آموزشی در راستای تحقق اهداف علمی و آموزشی و با توجه به پیشرفت‌های ویژه نابینایان در زمینه کار با رایانه و پوشش نیازهای نرم افزاری مورد نیاز آنان برگزار می‌شود.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: ۱۰۱ دانش آموز دارای آسیب بینایی خفیف تا شدید تحت پوشش آموزش وپروش تلفیقی فراگیر در دوره های تحصیلی ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم مدارس عادی و ۱۲ دانش آموز مشغول به تحصیل در دوره ابتدایی مدارس با نیازهای ویژه استان می‌توانند با شرکت در این کلاس‌ها، مهارت‌های لازم را کسب کنند.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش استثنایی کردستان این اداره با بهره‌گیری از تجهیزات بروز از جمله نرم افزار تخصصی تبدیل متن به صدا و همچنین تجهیزات کمک آموزشی خاص آماده مهارت آموزی در زمینه آشنایی نابینایان و کم بینایان با رایانه است.

رنجبر با بیان اینکه کار با رایانه بوسیله تسلط کامل بر صفحه کلید مخصوص موجب می‌شود نابینایان مانند کاربران عادی نیازهای خود را برطرف کنند، گفت: این قشر از جامعه دارای استعدادها و توانمندی‌های بسیاری هستند که باید برای شکوفایی آن تلاش کرد.

در سال تحصیلی جاری هشت هزار دانش آموز با نیازهای ویژه (استثنایی) در مدارس عادی و مراکز آموزشی ویژه استان مشغول به تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.