مهدی حیدری روز دوشنبه در مجمع سالیانه هیات نجات غریق و غواصی کردستان اظهار داشت: هیاتهای این رشته ورزشی در کشور برای رسیدن به المپیک تلاش میکنند اما اگر این هیاتها و ناجیان غریق بتوانند آمار غریق را یک نفر هم کاهش دهد از چندین المپیک هم باارزشتر است.
وی با بیان اینکه تلاش میکنیم تمرکززدایی از تهران صورت گیرد چونکه بسیاری از استانها از نیروهای توانمندی برخوردارند و تواناییهایی بالاتر از تهران دارند افزود: در همین راستا کشور را به ۶ منطقه تقسیم کردیم تا از ظرفیت و توان هر منطقه بهتر بهرهگیری کنیم.
حیدری با اشاره به اینکه ناجیها سالانه با ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال خود را بیمه کنند تا همه فعالیتهای خود را بدون دغدغه پیش برند، اضافه کرد: باید تلاش کنیم اماکنی ایمن، پاک و سالم از هر نظر داشته باشیم.
وی یکی از وظایف فدراسیون را فرهنگسازی دانست و اظهار داشت: بدون برنامه ریزی فدراسیون و کمک رسانهها امکان این فرهنگسازی امکانپذیر نیست و هرچه بتوانیم فرهنگسازی و آموزش را افزایش دهیم در جهت مقابل تعداد غرقشدگان کاهش مییابد.
حیدری از هیات غریق نجات و غواصی کردستان خواست: تا زمانی که مربیان فعالی در استان حضور دارند برای کلاسهای آموزشی از استانهای مرکزی کسی به کردستان آورده نشود.
رئیس هیات نجات غریق و غواصی کردستان هم در این مجمع گفت: در میان آقایان ۱۵۹ مربی درجه یک و ۶۱۰ مربی درجه ۲ در استان کردستان فعال هستند.
امید ملک الکلامی اظهار داشت: در میان بانوان هم ۹۴ مربی درجه یک و ۴۹۰ مربی درجه ۲ به صورت سازمان یافته و بیمه شده در استان فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه سال گذشته دورههای آموزشی مختلفی برگزار شد افزود: ورزشکاران این هیات سال گذشته در مسابقات کشوری و منطقهای یک طلا، پنج نقره و ۲ برنز کسب کردند.
ملکالکلامی میزان درآمد این هیات را بیش از یک میلیارد ریال بیان و اضافه کرد: جمع مصارف هزینهای این هیات هم بیش از ۹۸۱ میلیون ریال بوده است.
استان کردستان بیش از ۶۰ هزار ورزشکار سازمان یافته دارد که در ۳۵ هیات ورزشی فعالیت دارند.