حسین فیروزی روز چهارشنبه در نشست تخصصی دستگاه‌های اجرایی و مدیران امور شعب بانک‌های عامل کردستان در زمینه اعتبارات تخصیصی اشتغالزایی کمیته امداد اظهار داشت: الگوی راهبری شغلی که کمیته امداد در دستور کار قرار داده اقدام بسیار خوبی است و می تواند در زمینه توانمندسازی، ایجاد اشتغال پایدار و افزایش تولید داخلی تاثیرگذار باشد.

وی اضافه کرد: اگر زمینه افزایش تولیدات داخلی در کشور فراهم شود و این تولیدات به بازارهای فروش بین المللی وصل شود، بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور رفع خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: در استان کردستان ظرفیت‌های خالی زیاد و نیروهای فکری خوبی وجود دارد که اگر زمینه برای آنان فراهم شود، می‌توان در زمینه اشتغالزایی بسیار موفق تر عمل کرد.

پرداخت تسهیلات مجدد برای توسعه طرح های موفق

فیروزی افزود: بسیاری از طرح های اشتغالی که ایجاد شده، می توانند توسعه پیدا کنند مشروط به اینکه تسهیلات لازم و کافی در اختیار داشته باشند لذا می‌توان بر روی واحدهای موفق سرمایه گذاری بیشتری انجام داد.

وی اظهار داشت: پرداخت تسهیلات مجدد به طرح های موفق علاوه بر افزایش و رونق تولید می‌تواند پایداری شغلی ایجاد کرده و همچنین زمینه ایجاد شغل‌های جدید فراهم می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان تاکید کرد: مدیران بانک‌ها در طراحی یک الگوی واحد و وحدت رویه برای جذب حداکثری اعتبارات بخصوص برای قشر آسیب پذیر جامعه و ویژه تر مددجویان نهادهای حمایتی تلاش کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از خدمات به سرمایه در گردش نیاز دارند، تاکید کرد: بسیاری از مشاغل بدلیل اینکه سرمایه در گردش به موقع دریافت نمی‌کنند دچار رکود می‌شوند لذا از مدیران بانک ها انتظار می‌رود در این زمینه وحدت رویه داشته باشند.

بازپرداخت تسهیلات طرح های کشاورزی طولانی مدت شود

فیروزی در ادامه به بازپرداخت تسهیلات گروه‌های کشاورزی اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بازخورد طرح ها و کارهای کشاورزی عموما یکساله است لذا تقسیط اقساط به صورت ماهانه برای بازپرداخت تسهیلات این گروه مشکل است.

وی اظهار داشت: این موضوع باید به نوعی برای بانک‌ها تبیین شده و آنها مجاب شوند که بازپرداخت تسهیلات گروه‌های کشاورزی طولانی مدت و یکساله شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کردستان افزود: مدیران بانک ها در ضمانت های مددجویان برای دریافت تسهیلات نیز تجدیدنظر کرده و در این زمینه آنان را خیلی درگیر امور اداری دست و پا گیر نکنند.

فیروزی یادآور شد: صندوق ضمانت تسهیلات نیز می‌تواند تحول گسترده‌ای در کشور ایجاد کند و اگر کمیته امداد کشور بتوانند این صندوق را توسعه دهد اقدام ارزشمندی به شمار می‌رود.

در حال حاضر بیش از ۱۳۴ هزار نفر از جمعیت استان کردستان زیرپوشش حمایت های کمیته امداد امام خمینی(ره) استان هستند که این میزان حدود ۹ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.
۷۳۴۸/۹۱۰۲

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.