مدیر صندوق کارآفرینی کردستان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: این ۱۲طرح طی ماه‌های مرداد و شهریور سال جاری با پرداخت ۱۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال از سوی صندوق کارآفرینی امید به بهره‌برداری رسیده است.

جعفر شرف خانی با اشاره به اینکه بیشتر این طرح‌ها با پنج مورد در حوزه پارک علم و فناوری - دانش بنیان است اظهار داشت: برای این تعداد طرح چهار میلیارد ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده که این اقدام در راستای افزایش فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و نوپا، رونق تولید و رسالت این صندوق مبنی بر ایجاد اشتغال صورت گرفته است.

وی افزود: این طرح‌ها شامل سیستم توزین هوشمند با پرداخت یک میلیارد ریال تسهیلات و اشتغالزایی هشت نفر، شرکت پاک آزما زیست آزمایشگاه آلایندگی هوا با پرداخت یک میلیارد ریال و اشتغالزایی سه نفر، شرکت پاک کن در زمینه نانو کارواش با پرداخت یک میلیارد ریال و اشتغالزایی پنج نفر، تولید اپیلیکیشن با پرداخت ۸۰۰ میلیون ریال و اشتغالزایی هفت نفر و شرکت آوا اندیش زاگرس با پرداخت یک میلیارد ریال و اشتغالزایی سه نفر است.

 شرف‌خانی با بیان اینکه طرح فیلترسازی در روستای توبره ریز از توابع کامیاران یکی دیگر از این طرح‌های اشتغالزایی است اضافه کرد: صندوق کارآفرینی به این طرح ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت کرده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان یادآورشد: با بهره برداری از این واحد تولیدی در کامیاران به طور مستقیم برای ۶ نفر و غیر مستقیم برای ۲ نفر اشتغالزایی شده است.

وی با بیان اینکه طرح گاوداری ۳۰ رأسی در کامیاران از دیگر طرح های است که مورد حمایت این صندوق قرار گرفته است افزود: برای این طرح یک میلیاردو ۶۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده و این طرح برای پنج نفر اشتغالزایی کرده است.

شرف‌خانی طرح پرورش بوقلمون در روستای اسله مرز دهگلان را از دیگر طرح های مورد حمایت این صندوق اعلام کرد و گفت: برای این طرح ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت شده و موجب ایجاد اشتغال برای سه نفر به طور مستقیم و چهار نفر به صورت غیر مستقیم شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان با اشاره به اینکه چهار طرح دیگر شامل جوجه کشی و نانوایی در قروه، پرورش زنبورداری در دیواندره و کارگاه خیاطی در دهگلان است اظهار داشت:  طرح جوجه کشی در روستای امین آباد ۲ میلیارد ریال تسهیلات دریافت و برای ۲ نفر شغل ایجاد کرده است.

وی اضافه کرد: پرورش زنبورداری در روستای هزارکانیان دیواندره نیز ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده و برای ۲ نفر اشتغالزایی داشته است.

شرف‌خانی با اشاره به اینکه کارگاه خیاطی در روستای سلسله دهگلان نیز از جمله این ۱۲ طرح است که از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت کردند افزود: این طرح ۲۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده و برای یک نفر شغل ایجاد کرده است.

مدیر صندوق کارآفرینی امید کردستان اظهار داشت: از دیگر طرح ها در این راستا نانوایی روستای آقبلاق  در قروه بوده که ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده و برای ۳ نفر اشتغالزایی داشته است.

۷۳۴۹ / ۳۰۳۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.