رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان گفت: اجرای طرح توانمندسازی زنان در کردستان گامی موثر در افزایش مشارکت اقتصادی زنان است.
به گزارش ایسنا، منطقه کردستان، چیا سهرابنژاد شامگاه شنبه ( ۲۲ تیرماه) در جلسه شورای توسعه و برنامهریزی استان کردستان که با حضور معصومه ابتکار برگزار شد، با اشاره به اجرای الگوی نوین طرح مشاغل خانگی و همکاری با استانداری کردستان در تدوین سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده استان کردستان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی تفاهم نامهای با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با موضوع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار منعقد کرده است.
وی افزود: طی این تفاهم نامه قرار است اشتغال خانگی برای شش هزار زن سرپرست خانوار در ۲۳ استان کشور ایجاد شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان با بیان اینکه مشارکت اقتصادی زنان در استان بسیار پایین است، تصریح کرد: اگر استان کردستان به عنوان بیست و چهارمین استان به این طرح اضافه شود قطعا میتواند تاثیر بسزایی داشته باشد.
جاهده تکیهخواه، معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کردستان نیز در ادامه این جلسه با اشاره به اجرای طرح سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده با همکاری استانداری کردستان، عنوان کرد: اصل مهمی که در این سند مورد توجه قرار گرفته توجه ویژه به جوامع محلی استان کردستان با رویکرد شناسایی اولویت های اصلی مسائل خانواده و ارائه راهکار است.
وی ادامه داد: برای تدوین این سند از اسناد بالادستی و تئوری های حوزه زنان و مطالعات صورت گرفته در این حوزه، اطلاعاتی از وضعیت اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی استان کردستان گرفته شده است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کردستان خاطرنشان کرد: سند ارتقاء وضعیت زنان و خانواده وظایفی را برای دستگاه های اجرایی تعریف کرده است تا در کنار وظایف پیشین خود مسائل حوزه زنان جدی گرفته شود.
وی در پایان یادآور شد: با توجه به بررسی های صورت گرفته، این سند خلاءها و چالش های متعددی را در زمینه توسعه و تقویت نهاد خانواده و جایگاه زنان نشان می دهد.
انتهای پیام