خلیل رنجبر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در این طرح آمادگی تحصیلی، میزان شنوایی، بینایی، مسایل بهداشتی، وضعیت بهداشت دهان و دندان، قد و وزن، تشخیص و شناسایی به موقع نارسایی جسمی و ذهنی کودکان، میزان شیوع اختلالات جسمی و روحی وتشخیص نوآموزان طیف اُتیسم بررسی می شود.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح ازهفته اول تیر امسال در استان آغاز می شود افزود: اگر نوآموزی در سنجش انجام شده مشکوک به مشکلاتی در زمینه های مختلف شنوایی، بینایی و غیره تشخیص داده شود برای پیگیری و بررسی بیشتر به پایگاه های تخصصی ارجاع داده می شود.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان با بیان اینکه طرح سنجش از هفته اول تیرماه در 14 پایگاه آغاز می شود، گفت: تجهیزات مورد نیاز پایگاه های سنجش نیز آماده شده و قبل از اجرای طرح دوره آموزشی 2 روزه برای آزمایندگان پایگاه ها برگزار می شود.
وی هدف اصلی از اجرای این طرح را آماده کردن دانش آموزان برای تحصیل به شکل عادلانه و جای دهی صحیح در نظام آموزشی، غربالگری و مداخلات به هنگام در حوزه درمان برای تمام نوآموزان اعلام کرد.
رنجبر با اشاره به زمان و نحوه نوبت دهی نوآموزان برای سنجش گفت: در زمان ثبت نام دانش آموزان در مدارس از طریق سامانه سناد که با سامانه سنجش لینک شده زمان و ساعت دقیق و حتی مکان پایگاه به اولیا اعلام شده است .
وی با بیان اینکه والدین باید در مهلت مقرر با در دست داشتن مدارک لازم به پایگاه مور نظر مراجعه کنند یادآور شد: هزینه انجام سنجش 300 هزار ریال است که والدین درهنگام سنجش از طریق دستگاه پوز در محل پایگاه آن را پرداخت می کنند.
سال گذشته وضعیت سلامت جسمانی 26 هزار و 514 نفر مورد سنجش قرار گرفتند که از این تعداد 16 هزار و 464 نو آموز بدو ورود به دبستان و 10 هزار و 50 نفر نیز نوآموزان پیش دبستانی بودند.
7348 / 3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.