به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین فیروزی در نخستین روز برپایی نمایشگاه رسانه های کُردی در حاشیه بازدید از غرفه های این نمایشگاه اظهار داشت: از رسانه ها انتظار می رود زمینه توسعه هر چه بیشتر استان را فراهم کنند چرا که معتقدیم رسانه های کُردی ریل قطار توسعه در مناطق کُردنشین هستند.
وی با اشاره به اینکه توجه رسانه ها به مخاطبان و مصرف کنندگان هم بسیار حائز اهمیت است، اضافه کرد: فعالان حوزه رسانه برای افزایش سهم نشریات در سبد خانوار باید بیاندیشند و پیشنهادات و راهکارهای خود را در این رابطه ارائه کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در پاسخ به سخنان مدیر مسئول روزنامه روژان مبنی بر اینکه مسئولان مانع نقد رسانه ها نشوند چرا که جامعه بدون نقد پیشرفت نمی کند، افزود: مجموعه دولت در این استان نسبت به رسانه ها، قایل به خودی و غیر خودی نیستند و از این لحاظ خاطر جمع باشید.
فیروزی با بیان اینکه هر آنچه در رسانه ها منتشر می شود مورد احترام مسئولان است، یادآور شد: خروجی انتشار اخبار، تحلیل و انتقاد درست منجر به تصمیم سازی و اقدامی صحیح می شود و انجام این فرآیند به نفع و سود جامعه است.
وی تاکید کرد: ایجاد هر نوع ایراد و مشکلی در این فرآیند به ضرر همه تمام می شود بنابراین درخواست ما مسئولان از رسانه ها رعایت اخلاق حرفه ای است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان در ارتباط با تنها روزنامه استان کردستان که بدلیل گرانی کاغذ دو، سه شماره از آن در هفته منتشر می شود، گفت: همین که کردستان صاحب روزنامه شده مایه خوشحالی و افتخار است.
فیروزی اظهار داشت: روزنامه روژان کمتر به انتشار خبر و بیشتر به گزارش های تحلیلی می پردازد و قطعا ایجاد مشی اعتدالگرایانه تر در تحلیل ها تاثیرگذاری بیشتری بدنبال دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان تاکید کرد: در مناطق کُردنشین که هنوز در فازهای اولیه توسعه هستیم باید تقویت امید و انگیزه را همواره مد نظر داشته و الگوهای توسعه رسانه های دنیا و ایران را متناسب با اقتضائات اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی موجود در این مناطق بومی سازی کنیم.
به گزارش ایرنا، نخستین جشنواره رسانه های کُردی روز سه شنبه در سنندج با معرفی نفرات برتر بخش های مختلف به کار خود خاتمه می دهد.
در این دوره جشنواره از استان کردستان 590 اثر از 124 شرکت کننده، از آذربایجان غربی 102 اثر از 31 شرکت کننده، ایلام 42 اثر از 14 شرکت کننده، کرمانشاه 122 اثر از 32 شرکت کننده، تهران 13 اثر و از استان سمنان نیز یک اثر ارسال شده است.
از جمله برنامه های این جشنواره علاوه بر برپایی نمایشگاه برای مدت سه روز، برگزاری یک روزه چهار کارگاه آموزشی در بخش های خبر و تیتر، گزارش و مصاحبه، صفحه آرایی و گرافیک و یادداشت و سرمقاله است که روز دوشنبه با حضور اساتید برجسته این بخش ها و اهالی رسانه برگزار می شود.
9936/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.