فرزام بیدارپور روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در چند روز گذشته تعداد بیماران مراجعه کننده با مراکز درمانی از 200 تا 250 نفر در روز به 100 تا 150 نفر کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه سه نفر در دلبران و 2 نفر هم در روستای گنجی به این بیماری مبتلا شده بودند، افزود: 56 هزار و 500 نفر از مردم شهرستان تحت پوشش آموزش های بهداری و درمانی در قالب شبکه های اجتماعی رسمی، تریبون مساجد و پوستر قرار گرفتند.
بیدارپور تاکید کرد: به طور معمول 2 تا سه نفر از خانواده ها به این بیماری مبتلا می شدند که هنگام مراجعه به بیمارستان، آموزش های بهداشتی لازم به خانواده ها و بیماران ارائه می شد تا ابتلای افراد بیشتر جلوگیری شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به شیب کند روند کاهشی بیماری، به مردم توصیه کرد تا حدامکان و برای اطمینان خاطر از مصرف مواد خوراکی خام خودداری و از آب جوشیده سرد شده تا ریشه کن شدن ویروس استفاده کنند.
وی با بیان اینکه بیماری ویروسی برخلاف بیماری میکروبی، سیر طغیانی دارد و پراکنده تر است، افزود: بر اساس آزمایش های انجام گرفته در آزمایشگاه های تخصصی تهران، ویروس این بیماری، نورواک است که این بیماری به عنوان آنفولانزای معده نیز معروف است.
بیدارپور در زمینه شایعات مطرح شده درباره منشاء بیماری که سبزی و آب و دیگر موارد عنوان شده بود، اظهار داشت: در روزهای اول انتشار بیماری، برخی بیماران عنوان کردند که سبزی مصرف کرده اند اما مراجعان بعدی سبزی مصرف نکرده بودند و این مساله رد شد.
وی افزود: آلودگی منابع آبی هم با آزمایش های متعدد رد شد و این بیماری به دلیل ویروسی بودن به سرعت منتشر می شود و به شدت هم مسری است و لذا با رعایت بهداشت فردی می توان زنجیره انتقال آن را قطع کرد.
به گزارش ایرنا، از 19 اسفند 97 نوعی بیماری ویروسی در شهرستان قروه شایع شد که تا کنون هزار و 900 نفر به آن مبتلا شده اند.
مبتلایان به این بیماری بین 12 تا 24 ساعت با بیماری درگیر هستند و نیازی به بستری و درمان تکمیلی ندارند.
9937 / 3034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.