به گزارش خبرنگار ایرنا، خالد سعیدی روز دوشنبه در نشست کار آفرینان و فعالان حوزه کارآفرینی کردستان با استاندار این استان اظهار داشت: امروز اقتصاد بر پایه زنجیره های متعدد و فعالیت های اجتماعی تشکیل شده و در این راستا باید از توان دانشگاه ها و نهادها استفاده کرده و نقش آنان را در جای خود عملیاتی کنیم.
وی افزود: باید فعالیت های این زنجیره را به صورت تخصصی ایجاد کنیم تا بتوانند هر کدام در جایگاه خود زنجیره تولید ارزش در جامعه و اقتصاد کشور ایجاد کنند.
سعیدی تاکید کرد: هر کدام از کار آفرینان استان که احساس می کنند خلاق و دانش بنیان هستند از سوی این پارک به صورت ویژه حمایت می شوند.
وی یادآور شد: این پارک تا پایان سال چند برند در استان کردستان رونمایی و به اقتصاد کشور معرفی می کند که یکی از آنها تولید ضد یخ ویژه شست و شوی هواپیماهاست که جامعه اقتصادی معرفی شده است.
سعیدی اضافه کرد: در این راستا نیز 35 میلیارد ریال برای اشتعالزایی در دانشگاه های استان و 212 میلیارد ریال برای ایجاد زیرساخت ها در زمینه ایجاد زنجیره های ارزش اعتبار تخصیص یافته است.

** تفسیر متفاوت بانک ها معضل کار آفرینی کردستان است
رئیس کانون کارآفرینان کردستان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این کانون در سال 1389 و با حضور کارآفرینان شکل گرفته است، افزود: هم افزایی در زمینه توسعه کار آفرینی و ارائه راهکارهایی عملی برای بهبود وضعیت کار آفرینی از جمله اهداف این کانون است.
ناصر شکوهی اظهار داشت: بررسی قوانین دست و پا گیر و تسهیل آنان با توجه به شرایط بومی، ارتباط موثر با سازمان های توسعه ای از جمله دانشگاه ها و کمک فکری به مسئولان استان و ایجاد ارتباط لازم با خیرین برای ترویج کار آفرینی از دیگر اهداف این کانون است.
وی اضافه کرد: این کانون هم اکنون 73 کار آفرین برتر کشور و استان و اساتید دانشگاه ها و چهار سمن مرتبط را به عضویت خود در آورده است.
شکوهی گفت: تفسیر و دیدگاه های متفاوت سیستم بانکی استان به نسبت سایر نقاط کشور، فرایند طولانی صدور و پیگیری مجوزها، تقویت همکاری تامین اجتماعی با کارآفرینان از جمله دغدغه های کارآفرینی در کردستان است.
وی یادآور شد: استفاده از ظرفیت کار آفرینان استان برای توسعه پایدار، تمرکز فعالیت های کار آفرینی دستگاه ها و نهادها با کانون کار آفرینی برای جلوگیری از موازی کاری از جمله پیشنهادهای عملی برای حمایت از حوزه کار آفرینی است.

** پنج مرکز مشاوره کارآفرینی راه اندازی شده است
مشاور دبیرخانه کارگروه اشتغال کردستان هم در این نشست گفت: پنج مرکز مشاوره در کردستان راه اندازی شده تا کار آفرینان را به سمت مدل های توسعه ای هدایت کند.
رئوف رحیمی اضافه کرد: این مراکز مشاوره ای با هدف توسعه و ترویج و بینش کارآفرینی برای پیدا کردن زنجیره ارزش از سوی کارآفرینان و حرکت آنان در زنجیره ارزش به کارآفرینی توسعه ای، ورود به بازارهای مغفول، تولید برند استانی و دیدبانی لحظه ای در بازار هدف تشکیل شده اند.
3034/9102
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.