علی اکبر گروسی روز سه شنبه در چهارمین جلسته ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه اظهار داشت: به کسانی که در زمینه بیکاری، اشتغالزایی و محیط های کاری مرتبط هستند برای اجرای اقتصاد مقاومتی کمک می کنیم.
وی با بیان اینکه نیاز به پمپاژ امید در جامعه داریم اضافه کرد: مدیران در میان مردم حاضر شوند و کارهای انجام شده را برای آنها تشریح کنند.
گروسی از رسانه ها خواست اطمینان خاطر به مردم بدهند که کشور ثروتمند ایران از نظر تامین کالاهای اساسی آنها مشکلی نخواهد داشت تا نگرانی ها رفع شود و مردم بیش از نیاز خود خریدار نکنند.
وی افزود: برخورد قوه قضاییه با متخلفان و مفسدان اقتصادی مردم را امیدوار کرده است اما حضور با تمام توان این قوه موجب افزایش حملات، اهانت ها و هزینه ها شده است.
وی تبلیغات دشمن در راستای ناامید کردن مردم را بسیار گسترده دانست و اضافه کرد: دشمن با استفاده از فضای مجازی و کشورهای مختلفی که تحت فرمان خود دارد به فضاسازی علیه جمهوری اسلامی می پردازد.
رئیس کل دادگستری کردستان از عدم حضور هیچ کدام از بانک های دعوت شده به این نشست گله کرد و حضور آنها را ضروری دانست.

**دادگستری به دنبال حل مسائل حقوقی فعالان اقتصادی است
معاون قضایی دادگستری کردستان هم در این نشست گفت: ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه نشان داده است که وضعیت روانی حمایت گرایی برای فعالان اقتصادی و واحدهای تولیدی ایجاد کرده است.
ولی الله چراغی با اشاره به اینکه ستاد به دنبال حل مسائل حقوقی و قضایی فعالان اقتصادی است اظهار داشت: این مسائل به دلیل ماهیت قضایی آن امکان حل در مراحل اداری ندارد.
دبیر ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه یادآور شد: اقداماتی از طریق این ستاد انجام شده از جمله پرونده صنوف آلاینده سقز با 407 دهنده مغازه که منتهی به قلع و قمع شده بود حل شد.
وی اضافه کرد: پرونده خورشید زریوار مریوان که 100 درصد پیشرفت داشت، پرونده آرد بیجار و پرونده زاگرس پلاس غرب از دیگر مواردی است که مشکلات آنها از طریق ستاد رفع شد.
چراغی با بیان اینکه باید اراده ای جمعی برای ارتقای شاخص های توسعه در استان شکل گیرد افزود: استان کردستان نیاز به تبعیض مثبتی دارد که بتواند منابع مالی ارزان در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهد.
وی اظهار داشت: عمده مشکل واحدهای تولیدی عدم توانایی در بازپرداخت تسهیلات بانکی است که عموما واحدهای تولیدی را در معرض توقف تولید و ورشکستگی قرار می دهد.

**قاچاق خروجی افزایش پیدا کرده است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان هم در این ستاد گفت: میزان قاچاق خروجی از مرزهای کردستان نسبت به قاچاق ورودی افزایش پیدا کرده است.
رضا اعظمی اظهار داشت: همچنین شاهد هستیم تعدادی از عراقی ها با ورود به استان کردستان پول ایرانی را خریداری می کنند تا برای پرداخت دستمزد به کارگران ایرانی یا هزینه خرید کالاهای ایرانی از این پول به جای دلار و دینار استفاده کنند.
وی افزود: تهدید رانندگان کامیون های عراقی که منتهی به ضرب و جرح با چاقو هم شده برای اینکه کالاهای را جاسازی و از مرز خارج کنند از دیگر مشکلات در مرز باشماق است که نیاز به رسیدگی دارد.
اعظمی گفت: هزار و 200 دیدبان مردمی در استان با تحصیلات دانشگاهی با معاونت اجتماعی قوه قضاییه همکاری می کنند که سامانه آنها تا کنون برای حوزه منابع طبیعی و محیط زیست فعال بود که به زودی در رابطه با حوزه احتکار و اختفای کالاها نیز فعال می شود.
6108
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.