به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز شنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری گفت: سال گذشته نیز سهمیه تسهیلات اقتصاد مقاومتی استان سه هزار و 600 میلیارد ریال بود که با تلاش های صورت گرفته مسئولان این استان ، چهار هزار و 280 میلیارد ریال جذب شد.
وی افزود: امسال برای اجرای طرح اشتغال فراگیر و پرداخت یارانه و مشوق های سرمایه گذاری در کشور 250 هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: از این مبلغ 4.21 درصد برای کاهش نرخ بیکاری، افزایش اشتغال و رونق اقتصادی در چهارمحال و بختیاری اختصاص می یابد.
وی یادآور شد: سال گذشته 14 هزار و 300 شغل و در دولت یازدهم 41 هزار و 900 شغل در چهارمحال و بختیاری ایجاد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: این در حالی است که سال گذشته 33 هزار و 500 متقاضی شغل در این استان وجود داشت.
وی گفت: در سال 1395 نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری به 20.2 درصد و نرخ مشارکت استان به 40 درصد افزایش پیدا کرد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: افزایش دانش آموختگان دانشگاهی، ورود متولدان دهه های 60 و 70 به بازار کار، رشد نرخ مشارکت و بازگشت نیروی کار از کشورهای حاشیه خلیج فارس و استان های دیگر به چهارمحال و بختیاری از مهمترین علت های افزایش نرخ بیکاری در استان محسوب می شود.
وی افزود: برای کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال چهارمحال و بختیاری، امسال قرداردادی با انجمن صنفی پوشاک ایران به ارزش 720 میلیارد ریال و اشتغالزایی یکهزار و 500 نفر امضاء شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: براساس این قرارداد در 20 نقطه روستایی استان کارگاه های تولید پوشاک راه اندازی می شود.
وی با اشاره برخی ایرادات سیستم دریافت مالیات بر ارزش افزوده یادآور شد: به عنوان نمونه، اخذ مالیات در ابتدای فعالیت واحدهای تولیدی از مهمترین ایرادات در این بخش است.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: برای رفع مشکلات این بخش، یک گروه کارشناسی از اداره کل امور اقتصادی و دارایی، اداره کل امور مالیاتی و اتاق اصناف چهارمحال و بختیاری تشکیل و پیش نویسی برای ارائه به کمسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تهیه و تنظیم کند.
وی افزود: راه اندازی سریع تر پنجره واحد اقتصادی چهارمحال و بختیاری با هدف کاهش روند بروکراسی اداری و تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری ضرورت دارد.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: بررسی بحران آب و ارائه راهکارهای علمی برای مدیریت کم آبی و استفاده بهینه از منابع موجود باید در دستور کار مسئولان دستگاه های اجرایی مربوطه باشد.
اردشیر نوریان تاکید کرد: علاوه بر تلاش ‌های صورت گرفته به منظور مدیریت و رفع مشکل آب اما همچنان نیازمند اقدام جدی در این حوزه هستیم.
وی یادآور شد: برای توسعه اقتصادی در بخش های مختلف توسعه ای چهارمحال و بختیاری باید تمامی مردم و مدیران دستگاه های اجرایی استان با یکدیگر تعامل، همفکری و همدلی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، هنوز آمار جدیدی از جذب سرمایه گذاران خارجی در سال جدید اعلام نشده است اما جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی به منظور سرمایه گذاری در بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری با هدف افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی از مهمترین اولویت مسئولان استان است.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی**انتشار دهنده: محمود رئیسی
7362/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.