محمدحیدری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این تماسها پس از دریافت اطلاعات از افراد تماس گیرنده، اشخاصی که دارای مشکل حادتنفسی بودند،توسط تکنسینهای اورژانس به بیمارستان منتقل و به افرد دیگر توسط پزشک اورژانس، ستاد هدایت و کارشناسان پرستاری مشاوره دریافت میکردند.
وی با اشاره به اینکه در هر شهرستان یک آمبولانس خاص برای انتقال بیماران کرونا مشخص شده است، گفت: شاغلان این آمبولانس مجهز به وسایل حفاظت فردی هستند و بعد از انتقال بیمار، وسیله گندزدایی و آماده برای انتقال بیمار بعدی میشود.
وی اظهار داشت: لباسهای مخصوص و وسایل حفاظت فردی در اختیار تکنسینهای مرکز ۱۱۵ استان قرار گرفته است و اصول ضدعفونی مستمر و جلوگیری از انتشار ویروس در دورههای بازآموزی برای آنان یادآوری شده است.
به گفته وی ،سال گذشته ۴۴ هزار و ۵۳۴ ماموریت توسط تکنسینهای اورژانس ۱۱۵ استان انجام شده که از این تعداد ۹ هزار و ۴۵۲ ماموریت تصادفی،۴ هزار و ۲۵۷ ماموریت قلبی و ۲۲۷ ماموریت ناشی از مسمومیت با گازمنوکسیدکربن و ۷ هزارو ۲۳۲ ماموریت غیر تصادفی بوده است.
به گزارش ایرنا،دانشگاه علوم پزشکی استان چهارمحال وبختیاری بهمنظور دسترسی آسان مردم به مرجعی مطمئن برای پاسخگویی به سوالات در خصوص بیماری ناشی از کرونا ویروس ۲۰۱۹، شمارههای تلفنهای را اختصاص داده است.
این شماره تماسها بهصورت ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته فعال و پاسخگوی پرسشهای مردم توسط کارشناسان بهداشت در مرکز بهداشت استان و شبکههای بهداشت و درمان شهرستانهای استان است.
۵۰ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در چهارمحال و بختیاری فعال است که از این تعداد ۱۷ پایگاه در شهرها و ۳۳ پایگاه در جادههای استان مشغول به فعالیت و خدماترسانی است.
بر اساس آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۷۵ بیمار مبتلا به این ویروس در استان شناسایی شده است که از این تعداد تاکنون ۱۱ نفر جان خود را از دست داده و ۵۱ مورد بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شدهاند.
یک تن از جانباختگان از پرسنل مراکز درمانی استان بوده و شهید راه خدمت به شمار میرود.
ویروس جدید کرونا کووید ۱۹ نام دارد، این ویروس اکنون به بسیاری از کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را بر آن داشت تا در مورد بهداشت جهانی؛ وضعیت فوقالعاده اعلام کند