پیست اسکی کوهرنگ یکی از ۱۰ پیست مهم کشور است که از سال ۸۹ به بعد با وقوع خشکسالیهای متوالی از رونق افتاد، اما در سال گذشته با بارشهای ۲ متری برف در این منطقه رونق از دست رفته خود را بدست آورد، به گونهای که این پیست هر جمعه میزبان حدود ۵ هزار گردشگر بود و بار دیگر ورزشهای زمستانی در این منطقه در کانون توجه قرار گرفت.
امسال اگرچه پاییز برفی را در این منطقه رخ داد و در بارشهای آذرماه ارتفاع برف در مناطق مرتفع این شهرستان به بیش از یک متر رسید، اما هنوز در شهر چلگرد ارتفاع برف به میزان کافی نرسیده است و از آنجاکه گزارشهای هواشناسی نوید زمستان پربارشی را برای این استان نمیدهد، بیم آن میرود که نه تنها پیست اسکی رونق سال گذشته خود را نداشته باشد بلکه نبود بارش برف تابستان خشکی را برای این منطقه و مناطق فلات مرکزی به همراه داشته باشد.
فرماندار شهرستان کوهرنگ در همین خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: به سبب ارتفاع ناکافی برف هنوز پیست اسکی کوهرنگ بازگشایی نشده است.
هوشنگ مصطفوی افزود: امید میرود که در ادامه بارشهای زمستانی بارش برف در منطقه به اندازه کافی باشد تا بتوان بار دیگر رونق ورزشهای زمستانی را در این منطقه شاهد باشیم.
وی تصریح کرد: بخشی مهمی از گردشگری شهرستان کوهرنگ به بارش برف و ورزشهای زمستانی آن مرتبط است که امید داریم با بارشهایی که در پیش داریم بتوان این پیشت را فعال کرد.
معاون توسعه و پیشبینی هواشناسی چهارمحال و بختیاری نیز در همین رابطه گفت: هم اینک ارتفاع برف در ایستگاه کوهرنگ ۸۵ سانتیمتر است که برای بازگشایی پیست اسکی مناسب نیست.
مهرداد قطره سامانی تصریح کرد: در بارش اخیر برف قابل توجهی در شهرستان کوهرنگ بارید اما بارش باران سبب آب شدن بخشی از آن شد و این موضوع برای ذخیره منابع آب سفرههای زیرزمینی نیز وضعیت مناسبی نیست.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع بر اساس نقشههای پیشیابی میتوان گفت که بارشهای سال آبی جاری به میانگین بارشهای سال آبی گذشته نمیرسد و حتی نسبت به میانگین بلندمدت هم در شرایطی مناسبی قرار ندارد.
پیست اسکی کوهرنگ با ارتفاع ۷۰۰ متر و با دارا بودن ۳ بالابر تله اسکی ظرفیت خدماتدهی به ۱۵۰ اسکی باز را دارد.
چهارمحال و بختیاری علاوه بر پیست اسکی کوهرنگ، دارای پیستهای اسکی بارده و شیخ شبان نیز است.
کوهرنگ در ۹۰ کیلومتری شهرکرد واقع است، تونل های کوهرنگ منبع تامین آب رودخانه زاینده رود، کارون و بخشی از دز است.