سید سعید جلالی افزود: بارها تکذیب شده است و بار دیگر نیز تکذیب می‌کنیم که مرز بین استان‌ها و یا حتی مرزهای داخلی استان‌ها دستخوش تغییر نشده و هیچ برنامه‌ای در این خصوص وجود ندارد.

وی ادامه داد: در خصوص مرز چهارمحال و بختیاری با استان‌های همجوار نیز هیچ موردی از تغییر و یا حتی تدقیق وجود ندارد و شایعاتی که در این خصوص وجود دارد بی‌اساس و کذب است.

جلالی، در عین حال از شکل‌گیری بیش از ۱۰۰ ماموریت در خصوص تحولات تقسیمات کشوری در سال‌های اخیر خبر داد و گفت: این ماموریت‌ها در راستای تحقق عدالت تقسیمات کشوری شکل گرفته که حاصل آن ارتقا مناطق به شهرستان و بخش و انتزاع و شناخت شهرها، روستاها، مزارع و مکان‌های تابعه آن بوده است.

مدیرکل دفتر تقسیمات کشوری وزارت کشور همچنین با رد هرگونه شایعه در خصوص ایجاد استان جدید و یا تغییر نام استان‌های کنونی کشور افزود: پیشنهاد و یا تصمیمی در خصوص ایجاد استان جدید و مطالعه و انگیزه‌ای در خصوص تغییر نام استان‌های کشور وجود ندارد.

وی تصریح کرد: نه تنها شرایط مطالعاتی در این خصوص فراهم نشده است بلکه شرایط کنونی کشور اقتضا نمی‌کند استان جدیدی ایجاد شود.

جلالی در خصوص نحوه تغییر نام استان‌های کشور نیز خاطرنشان کرد: در این رابطه مجموعه اندیشه‌ها، خردورزی‌ها و تفکرات مختلف به وزارت کشور ارائه داده می‌شود، تا چنانچه در منطقه‌ای از کشور احساس عمومی و فرهنگی مردم با نام آن منطقه نتواند ارتباط برقرار کند کارگروه‌های مربوطه فعال و روند آن در جریان قرار داده می‌شود.

وی اظهار داشت: بحث نامگذاری استان‌های کشور بحثی بسیار مهمی است و باید مبین احوال اجتماعی، فرهنگی، تمدنی، اقتصادی و معرفتی مردم آن منطقه باشد.

جلالی، با بیان اینکه در ارتباط با تغییر نام هیچ استانی تاکنون مطالعه‌ای صورت نگرفته است، افزود: مردم، نهادها و نمایندگان مردم می‌تواند در این خصوص نقش داشته باشند.

وی توصیه کرد تا با ورود به فصل انتخابات، داوطلبان انتخابات از مطرح کردن اموری در خصوص تقسیمات کشوری که ذهن مردم را مشوش و تهییج می‌کند،خودداری کنند چرا که هیچ تغییری در سطح تقسیمات کشوری بین استانی و یا داخل استان‌ها وجود ندارد.

گفتنی است ،  سطوح تقسیمات سیاسی کشور از بالاترین سطح تا پایین‌ترین آن به ترتیب شامل : استان، شهرستان، بخش و دهستان است، بدینگونه که هر استان از چند شهرستان، هر شهرستان از چند بخش و هر بخش از چند دهستان تشکیل می شود وه هر دهستان نیز شامل تعدادی نقاط روستایی، مکان و مزرعه است که عناصر تقسیماتی نامیده می‌شوند.

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1260992
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.